-araz- EYVALLAH... V.I.P 6 Eyl 2017 #13 ah bir de o ergenlik bıyıkları olmasa idi☺bir kac estetik operasyonla bir kivanc tatlitug olabilirdi. ☺
ah bir de o ergenlik bıyıkları olmasa idi☺bir kac estetik operasyonla bir kivanc tatlitug olabilirdi. ☺
P Papatya V.I.P V.I.P 6 Eyl 2017 #14 Selim C. dediki: Alın size kahkül.. Genişletmek için tıklayın... Hiç güleceğim yoktu doğrusu.
dderya kOkOşŞ V.I.P 6 Eyl 2017 #15 -araz- dediki: bu ne böyle besleme gibi☺tipim degil☺ Genişletmek için tıklayın... dderya dediki: aşkolsun ne alakası var beslemeyle Genişletmek için tıklayın... sorumu tekrarlıyorum
-araz- dediki: bu ne böyle besleme gibi☺tipim degil☺ Genişletmek için tıklayın... dderya dediki: aşkolsun ne alakası var beslemeyle Genişletmek için tıklayın... sorumu tekrarlıyorum
Selim C. Selim Selimovic 6 Eyl 2017 #16 dderya dediki: Sorumu tekrarlıyorum. Genişletmek için tıklayın... Şunu diyor hacı..
dderya kOkOşŞ V.I.P 6 Eyl 2017 #19 Selim C. dediki: Ha bak bu olur işte... Genişletmek için tıklayın... ilk defa asyalı kızları güzel bulan bi erkek görüyorum genelde tatlılık yerine çekicilik ragbet görüyor ve kahküllü şirin suratlar sevilmiyor
Selim C. dediki: Ha bak bu olur işte... Genişletmek için tıklayın... ilk defa asyalı kızları güzel bulan bi erkek görüyorum genelde tatlılık yerine çekicilik ragbet görüyor ve kahküllü şirin suratlar sevilmiyor
Selim C. Selim Selimovic 6 Eyl 2017 #20 Erkekler Asyalıları genelde severler. Kahküllü de yakışıyormuş demekki onlara. Şimdi farkettim. Ayrıca haklısın. Hemcinslerim genelde çekiciliğe odaklılar maalesef.
Erkekler Asyalıları genelde severler. Kahküllü de yakışıyormuş demekki onlara. Şimdi farkettim. Ayrıca haklısın. Hemcinslerim genelde çekiciliğe odaklılar maalesef.