AngeL Özel Üye Özel üye 15 Ksm 2011 #21 Kahveler kimden türk kahvesi istiyorum lütfen orta sekerli thanks
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Ksm 2011 #22 Soldaki merakettim' in; çok şekerli , sağdaki de Angel' in; Orta Şekerli Kahveleriniz Geldi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ksm 2011 #23 Öyle resimle falan olmaz. Angel'e ben 1 ay yetecek kahve ısmarlıyorum şimdi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ksm 2011 #24 Son anda merakettim'in de kahvesi olmadığın farkedip gönderdim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Ksm 2011 #25 YoRuMSuZ dediki: Öyle resimle falan olmaz. Angel'e ben 1 ay yetecek kahve ısmarlıyorum şimdi Genişletmek için tıklayın... Bak yaa gıcık
YoRuMSuZ dediki: Öyle resimle falan olmaz. Angel'e ben 1 ay yetecek kahve ısmarlıyorum şimdi Genişletmek için tıklayın... Bak yaa gıcık
AngeL Özel Üye Özel üye 15 Ksm 2011 #28 YoRuMSuZ dediki: Benim kahve pek beğenilmedi galiba Genişletmek için tıklayın... Sanada tesekkür ediyorum.
YoRuMSuZ dediki: Benim kahve pek beğenilmedi galiba Genişletmek için tıklayın... Sanada tesekkür ediyorum.