Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...
ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA
ask olsun ama, sallamak yok bende faldan sonra beynim nasıl yoruluyor anlatamam.
senin için sevindim
neyse fala geçeyim.
bu aralar müsrifmişsin.harcamalarına dikkat et.birine bir söz vermişsin zamanında. yakında o kisiyle muhatap olacaksın.
bu arada, kısa boylu 2kişi arkandan konusuyor, dikkat et. eveet, işte bukadar, iyi şanslar ecel
ask olsun ama, sallamak yok bende faldan sonra beynim nasıl yoruluyor anlatamam.
senin için sevindim
neyse fala geçeyim.
bu aralar müsrifmişsin.harcamalarına dikkat et.birine bir söz vermişsin zamanında. yakında o kisiyle muhatap olacaksın.
bu arada, kısa boylu 2kişi arkandan konusuyor, dikkat et. eveet, işte bukadar, iyi şanslar ecel
hadi bakalım, insallah gerçeklesir
bu aralar önemli bir şeyle mesgulsün.fazla yorulmana gerek yok, çünkü pozitif sonuc alacaksın
3tane haber var, hepsi de güzel seyler.
birini ihmal ediyorsun, dikkat et için aydınlanıyor, mutlu bir gelecek var. iyi şanslar
hadi bakalım, insallah gerçeklesir
bu aralar önemli bir şeyle mesgulsün.fazla yorulmana gerek yok, çünkü pozitif sonuc alacaksın
3tane haber var, hepsi de güzel seyler.
birini ihmal ediyorsun, dikkat et için aydınlanıyor, mutlu bir gelecek var. iyi şanslar
hemen bakıyoruum
off! cok guzel kızsın, üzerinde büyük nazar var, bir ara gel de kurşun dökeyim sana
birkaç problem var kafana takılan, hepsi kısa zamanda gidecek.
aaa, aşk görüyorum ben burda! =) hadi bakalım, sana da iyi şanslar
hemen bakıyoruum
off! cok guzel kızsın, üzerinde büyük nazar var, bir ara gel de kurşun dökeyim sana
birkaç problem var kafana takılan, hepsi kısa zamanda gidecek.
aaa, aşk görüyorum ben burda! =) hadi bakalım, sana da iyi şanslar