• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...
  • ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Kahve Zamanı.. Kahveler Geldi:)

Kapatıyorum o vakit Neyseeee Halimmmmmmm Çıksın falimm :D (güzel şeyler salla bu aralar herşey yolunda:p

ask olsun ama, sallamak yok bende:) faldan sonra beynim nasıl yoruluyor anlatamam.
senin için sevindim:)
neyse fala geçeyim.
bu aralar müsrifmişsin.harcamalarına dikkat et.birine bir söz vermişsin zamanında. yakında o kisiyle muhatap olacaksın.
bu arada, kısa boylu 2kişi arkandan konusuyor, dikkat et. eveet, işte bukadar, iyi şanslar ecel :)

ask olsun ama, sallamak yok bende:) faldan sonra beynim nasıl yoruluyor anlatamam.
senin için sevindim:)
neyse fala geçeyim.
bu aralar müsrifmişsin.harcamalarına dikkat et.birine bir söz vermişsin zamanında. yakında o kisiyle muhatap olacaksın.
bu arada, kısa boylu 2kişi arkandan konusuyor, dikkat et. eveet, işte bukadar, iyi şanslar ecel :)

tşk ettim :p

hadi bakalım, insallah gerçeklesir:)
bu aralar önemli bir şeyle mesgulsün.fazla yorulmana gerek yok, çünkü pozitif sonuc alacaksın:)
3tane haber var, hepsi de güzel seyler.
birini ihmal ediyorsun, dikkat et :) için aydınlanıyor, mutlu bir gelecek var. iyi şanslar:)
Vay vayy vayyyyy, sen bu işi biliyosun, moral tavan yaptı sayende. :D

hemen bakıyoruum:)
off! cok guzel kızsın, üzerinde büyük nazar var, bir ara gel de kurşun dökeyim sana:)
birkaç problem var kafana takılan, hepsi kısa zamanda gidecek.
aaa, aşk görüyorum ben burda! =) hadi bakalım, sana da iyi şanslar:)

teyzem de diyo hep nazardan.. :D kurşunu ihmal etmeyelim .. :D forumcak dökelim ama.. :D
aşk da bi zahmet gelsin artık dimi.. :P

teşekkürler dderya .. ara ara uğrarım yine ben sana.. :D

Geri