DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 17 Nsn 2012 #53 Ellerine sağlık enfes olmuş.... Ziyade olsun...
PoYRaZ Aktif 17 Nsn 2012 #54 çikolatalarda benden tavsite ederim kahvenin yanında çikolata çok güzel oluyor
BeReNN Alyam? Özel üye 17 Nsn 2012 #55 PoYRaZ dediki: çikolatalarda benden tavsite ederim kahvenin yanında çikolata çok güzel oluyor Genişletmek için tıklayın... Hemde nefis oluyor genelde öyle içiyorum
PoYRaZ dediki: çikolatalarda benden tavsite ederim kahvenin yanında çikolata çok güzel oluyor Genişletmek için tıklayın... Hemde nefis oluyor genelde öyle içiyorum
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Nsn 2012 #57 Kahve ve çikolata bende alabilirmiyim bugün sanırım buralıyım biraz daha.
BeReNN Alyam? Özel üye 17 Nsn 2012 #59 Caglayagmur dediki: Kahve ve çikolata bende alabilirmiyim bugün sanırım buralıyım biraz daha. Genişletmek için tıklayın... Alabilirsin Caglam
Caglayagmur dediki: Kahve ve çikolata bende alabilirmiyim bugün sanırım buralıyım biraz daha. Genişletmek için tıklayın... Alabilirsin Caglam
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 17 Nsn 2012 #60 PoYRaZ dediki: Çikolatada istiyor musun RUZGAR Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim poyraz öncelikle hoş geldin ama ben Çikolatada dahil tatlı sevmiyorum benim hakkımı da çağla ablama verirmisin
PoYRaZ dediki: Çikolatada istiyor musun RUZGAR Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim poyraz öncelikle hoş geldin ama ben Çikolatada dahil tatlı sevmiyorum benim hakkımı da çağla ablama verirmisin