• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

☺♥kahve♥ ☺

Müthiş derecede soğuk bir hava olduğunu hayal edin.. Bir kış gününde kar ve tipi, buz gibi rüzgarın iliklerinize kadar işlediğini... Ellerinizi kabannınızın cebine sokmuş, çenenizi atkınızın içine çekmiş bir halde titreyerek yürüyorsunuz. Tam bu sırada sıcacık bir kafede oturup bir fincan sıcak kahve içmek dünyanın en huzurlu şeylerinden biri değil midir...

kahve-13.webp

kahve-14.webp

kalabalık bir arkadaş meclisi düşünün. kadınlı erkekli, genellikle çiftler halinde oturuyor herkes. tamamen gençlerden oluşan bir masa da olabilir bu, orta ya da ileri yaşlılardan da. hayal etmesi size kalmış. ben sadece ipuçları vereceğim. diyelim ki hafiften dumanaltı ortalık, küllükler dolup boşalıyor. yemek masasında kalan mezeler, yiyecekler soğumuş, kahve faslına geçilmiş. çoktan birmiş aslında yemek. şimdi uzayan sohbetin tadı var herkesin damağında. şekerli, köpüklü, yoğun bir tat!
(elif şafak'ın firarperest kitabından alıntıladığım paragraftır.) :)

kahve-19.webp

kahve-20.webp

kendime özel , kırmızı mantardan yapılan bir kahve içiyorum, ne şekere, ne hamileliğe zararı var, sabah, akşam içiyorum... kahve demişken, Yılmaz Erdoğan'ı hatırladım , kahve kokulu yarim... diyordu şiirinde...

Geri