KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 6 Eyl 2016 #81 dderya dediki: Daha yeni içmiştim ama birazdan tekrar kahve yapacağım Genişletmek için tıklayın... Bana da bana da
dderya dediki: Daha yeni içmiştim ama birazdan tekrar kahve yapacağım Genişletmek için tıklayın... Bana da bana da
dderya kOkOşŞ V.I.P 6 Eyl 2016 #82 KıRMıZı dediki: Bana da bana da Genişletmek için tıklayın... kitap okurken iyi gider hem
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Eyl 2016 #83 dderya dediki: kitap okurken iyi gider hem Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim canım benim
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Eyl 2016 #84 Her şeyden biraz kalır diyor birileri , çoğulluk haklılıktır. kavanozda biraz kahve, kutuda biraz ekmek, insanda biraz acı...
Her şeyden biraz kalır diyor birileri , çoğulluk haklılıktır. kavanozda biraz kahve, kutuda biraz ekmek, insanda biraz acı...
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Eyl 2016 #85 Biz şimdi ölsek; en fazla kahvede çaylar soğur. (Yılmaz Odabaşı)
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Eyl 2016 #86 Yaşamak gecenin tüm karanlığına rağmen, Buğulu bir cama güneşi çizebilmektir. YAŞAMAK DİRENMEKTİR...
BeReNN Alyam? Özel üye 7 Mrt 2017 #88 Sanırım 10 dakika sonra kahve içiyor olucağım resimleri görünce istedi canım
P Papatya V.I.P V.I.P 6 Tem 2018 #89 Biraz huzur istiyorsan, çok uzağa gitmene gerek yok.. Mutfağa git ve kendine bir kahve hazırla!
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 26 Eyl 2022 #90 @Sypnosis ve @yilmaz27 Kahveler hazır afiyet olsun