YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Hzr 2011 #11 yeşüLL dediki: Olmaz mı olmaz mıı Aman zaten senin resim zevkin iyi olsa avatarını değiştirirsin Genişletmek için tıklayın... Ben sana neden gıcık oluyorum ya düşünüp nedenini bulmam lazım
yeşüLL dediki: Olmaz mı olmaz mıı Aman zaten senin resim zevkin iyi olsa avatarını değiştirirsin Genişletmek için tıklayın... Ben sana neden gıcık oluyorum ya düşünüp nedenini bulmam lazım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Hzr 2011 #13 berenn dediki: ya avatarım bal gibi ya sende Genişletmek için tıklayın... Bana söylemişti onu
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 24 Hzr 2011 #14 YoRuMSuZ dediki: Ben sana neden gıcık oluyorum ya düşünüp nedenini bulmam lazım Genişletmek için tıklayın... Ben sana bayılıyorum sanki admin berenn dediki: ya avatarım bal gibi ya sende Genişletmek için tıklayın... Her gün işkembe çorbası yenirmiş ama her gün baklava bal yenmezmiş. Bayarmış.
YoRuMSuZ dediki: Ben sana neden gıcık oluyorum ya düşünüp nedenini bulmam lazım Genişletmek için tıklayın... Ben sana bayılıyorum sanki admin berenn dediki: ya avatarım bal gibi ya sende Genişletmek için tıklayın... Her gün işkembe çorbası yenirmiş ama her gün baklava bal yenmezmiş. Bayarmış.
BeReNN Alyam? Özel üye 24 Hzr 2011 #15 YoRuMSuZ dediki: Bana söylemişti onu Genişletmek için tıklayın... yok bana söyledi kaç gündür değiş diyo
YoRuMSuZ dediki: Bana söylemişti onu Genişletmek için tıklayın... yok bana söyledi kaç gündür değiş diyo
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 24 Hzr 2011 #16 AAaa bir taşla tüm kuş ırkını katletmek. Bunu becerdim. Topluca alının emi siz
İki nokta Üstat 24 Hzr 2011 #18 Gökten bunlar düşse mazallah bi yerinize bişey olur ahahaha.. Bana çiçek değilde bunlar daha çok ağaç gibi geliyor..
Gökten bunlar düşse mazallah bi yerinize bişey olur ahahaha.. Bana çiçek değilde bunlar daha çok ağaç gibi geliyor..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 24 Hzr 2011 #19 ikinokta bak orasını biz düşünmedik hiç gökten kaktüs düşse herhalde başımız delik deşik olur