RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 8 Nsn 2014 #11 Verilebilir tabi ki de .. Ama ben bunu ne kadar iplerin o kişiye bağlı ..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 8 Nsn 2014 #12 Burada kırıklığın dozu çok önemli. Ufak kırgınlıklarda alttan alırım amaaa birde kırgınlık sebebi büyükse işte o zaman geri dönüşüm olmaz ne ararım nede arandığımda cevap veririm. Bu durumu çok nadir yaşamışımdır.
Burada kırıklığın dozu çok önemli. Ufak kırgınlıklarda alttan alırım amaaa birde kırgınlık sebebi büyükse işte o zaman geri dönüşüm olmaz ne ararım nede arandığımda cevap veririm. Bu durumu çok nadir yaşamışımdır.
felsefe_mi ...!... Özel üye 8 Nsn 2014 #13 Kalbiniz kırıldığında aşırı tepki verdiğiniz insanı sevin derim Umursadığınız kişiye kalbiniz kırılır
Kalbiniz kırıldığında aşırı tepki verdiğiniz insanı sevin derim Umursadığınız kişiye kalbiniz kırılır
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 8 Nsn 2014 #14 felsefe_mi dediki: Kalbiniz kırıldığında aşırı tepki verdiğiniz insanı sevin derim Umursadığınız kişiye kalbiniz kırılır Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle haklısın dostum. Ama yargısız infaz yapmak daha kolay geliyor nedense.
felsefe_mi dediki: Kalbiniz kırıldığında aşırı tepki verdiğiniz insanı sevin derim Umursadığınız kişiye kalbiniz kırılır Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle haklısın dostum. Ama yargısız infaz yapmak daha kolay geliyor nedense.