nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ock 2016 #1 @Sentinus Sabah bi uyandım kar değil yağmur yagiyo :/ Kar eriyip gidecek diye telaşa kapıldım ama yılmadım dağlara çıktım kar bulayim diye vee buldumm
@Sentinus Sabah bi uyandım kar değil yağmur yagiyo :/ Kar eriyip gidecek diye telaşa kapıldım ama yılmadım dağlara çıktım kar bulayim diye vee buldumm
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 5 Ock 2016 #4 Bak bildirim gelmiyor senden bana ama Harika olmuş Ah bir de kar erimemiş olsaydı on numara olurmuş Ellerine sağlık
Bak bildirim gelmiyor senden bana ama Harika olmuş Ah bir de kar erimemiş olsaydı on numara olurmuş Ellerine sağlık
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 5 Ock 2016 #7 dderya dediki: Ben de kiskandimmm hayatimda hic bu kadar kar gormedim benn :/ Genişletmek için tıklayın... İzmirli olmanın tek kötü yanı bu galiba dimi?
dderya dediki: Ben de kiskandimmm hayatimda hic bu kadar kar gormedim benn :/ Genişletmek için tıklayın... İzmirli olmanın tek kötü yanı bu galiba dimi?
dderya kOkOşŞ V.I.P 5 Ock 2016 #8 Sentinus dediki: İzmirli olmanın tek kötü yanı bu galiba dimi? Genişletmek için tıklayın... kesinlikle öyle :/ geçen hafta kum tanesi kadar kar yağdı yarım saat kadar, aaa kar yağıyor diye pencerelere çıktık yaaa
Sentinus dediki: İzmirli olmanın tek kötü yanı bu galiba dimi? Genişletmek için tıklayın... kesinlikle öyle :/ geçen hafta kum tanesi kadar kar yağdı yarım saat kadar, aaa kar yağıyor diye pencerelere çıktık yaaa
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ock 2016 #9 Sentinus dediki: Bak bildirim gelmiyor senden bana ama Harika olmuş Ah bir de kar erimemiş olsaydı on numara olurmuş Ellerine sağlık Genişletmek için tıklayın... Kaç yer gezdim şu kadarını bulabilmek için
Sentinus dediki: Bak bildirim gelmiyor senden bana ama Harika olmuş Ah bir de kar erimemiş olsaydı on numara olurmuş Ellerine sağlık Genişletmek için tıklayın... Kaç yer gezdim şu kadarını bulabilmek için
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ock 2016 #10 Papatya dediki: Vallahi bana özel birşey yapmazsan oynamam. Kıskandım resmen. Genişletmek için tıklayın... Bi daha yağsın sana da yaparim kuzummm
Papatya dediki: Vallahi bana özel birşey yapmazsan oynamam. Kıskandım resmen. Genişletmek için tıklayın... Bi daha yağsın sana da yaparim kuzummm