nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ock 2016 #11 dderya dediki: Ben de kiskandimmm hayatimda hic bu kadar kar gormedim benn :/ Genişletmek için tıklayın... Küçükken nasıl yağardı okula gidemzdik şimdi sadece gece yagiyo gündüz biz kalkmadan erimiş oluyo bile Bende İllaki karşı tepeye çıkartıyorum her kış babamı doya doya oynayayim diye
dderya dediki: Ben de kiskandimmm hayatimda hic bu kadar kar gormedim benn :/ Genişletmek için tıklayın... Küçükken nasıl yağardı okula gidemzdik şimdi sadece gece yagiyo gündüz biz kalkmadan erimiş oluyo bile Bende İllaki karşı tepeye çıkartıyorum her kış babamı doya doya oynayayim diye
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 5 Ock 2016 #12 dderya dediki: kesinlikle öyle :/ geçen hafta kum tanesi kadar kar yağdı yarım saat kadar, aaa kar yağıyor diye pencerelere çıktık yaaa Genişletmek için tıklayın... Sizinde maşallah yağmurlarınız meşhur ama he Yine sel başmış ortalığı nazenin dediki: Kaç yer gezdim şu kadarını bulabilmek için Genişletmek için tıklayın... İşin ucunda Beşiktaş varsa yorulmamışsındır bile
dderya dediki: kesinlikle öyle :/ geçen hafta kum tanesi kadar kar yağdı yarım saat kadar, aaa kar yağıyor diye pencerelere çıktık yaaa Genişletmek için tıklayın... Sizinde maşallah yağmurlarınız meşhur ama he Yine sel başmış ortalığı nazenin dediki: Kaç yer gezdim şu kadarını bulabilmek için Genişletmek için tıklayın... İşin ucunda Beşiktaş varsa yorulmamışsındır bile
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ock 2016 #13 Sentinus dediki: İşin ucunda Beşiktaş varsa yorulmamışsındır bile Genişletmek için tıklayın... Heralde yanı keyifle çektim zahmetini
Sentinus dediki: İşin ucunda Beşiktaş varsa yorulmamışsındır bile Genişletmek için tıklayın... Heralde yanı keyifle çektim zahmetini
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 28 Mys 2020 #15 @Sentinus bak neler yapmışım zamanında Şimdi her yere Ali Eren Ahmet Enis yazıyorum Sen bana bir karantina fotosu atmıyorsun
@Sentinus bak neler yapmışım zamanında Şimdi her yere Ali Eren Ahmet Enis yazıyorum Sen bana bir karantina fotosu atmıyorsun
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 28 Mys 2020 #16 karantina bana nasip olmadı ki hiç Özel izinlerle sokağa çıkma yasaklarında bile çalışıyordum ben
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 29 Mys 2020 #17 Sentinus dediki: karantina bana nasip olmadı ki hiç Özel izinlerle sokağa çıkma yasaklarında bile çalışıyordum ben Genişletmek için tıklayın... Karantinada çalışıyorum konulu fotograg da olur
Sentinus dediki: karantina bana nasip olmadı ki hiç Özel izinlerle sokağa çıkma yasaklarında bile çalışıyordum ben Genişletmek için tıklayın... Karantinada çalışıyorum konulu fotograg da olur