YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Tem 2014 #11 Beğenmedim bunları ya sanatsal gözle bakıyorum bi estetik göremedim Bazıları çok yakıştırıyo. GS dövmeleri için söylemiştim bunlar iyiymiş
Beğenmedim bunları ya sanatsal gözle bakıyorum bi estetik göremedim Bazıları çok yakıştırıyo. GS dövmeleri için söylemiştim bunlar iyiymiş
cemree =)=) V.I.P 24 Tem 2014 #13 LâL dediki: Cemree Canim Korktum Birden Gorunce Genişletmek için tıklayın... Korkmakta haklısın canım =))
LâL dediki: Cemree Canim Korktum Birden Gorunce Genişletmek için tıklayın... Korkmakta haklısın canım =))
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Tem 2014 #14 Abartılmamış sade olanı favorim .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 27 Tem 2014 #15 katip dediki: Abartılmamış sade olanı favorim . Genişletmek için tıklayın... Dovme Yaptirmak Caiz Degil Ama Sadece Model Olarak Bende Sadeden Kibarliktan Yanayim
katip dediki: Abartılmamış sade olanı favorim . Genişletmek için tıklayın... Dovme Yaptirmak Caiz Degil Ama Sadece Model Olarak Bende Sadeden Kibarliktan Yanayim
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Tem 2014 #16 Haklısın ancak yaptıranlar var.Bende yaptırmam.