• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Karsı Cinse Bir Tavsiye Ver

Sırf, sevgilinizi kıskandırmak için (ayrılıp tekrar önmek istediğiniz de olabilir) başkalarına ilgi göstermeye çalışmayın. Bu durum hem kendine, hem o kişiye ve nihayetinde gerçek sevdiğine zarar, her yönden. Kaş yapayım derken göz çıkarma! (Düşünsene, sen kıskandırmak isterken o kişi ve sevdiğin karşı karşıya gelirse... Sen kötü anılan, biri yazık olduyla anılan, diğeride o kız için değermiydi diye anılan olabilir. ALLAH korusun) Biraz daha dikkat! Hem bir birini gerçekten sevenler böyle şeylere ihtiyaç duymazlar...

Sadece siz olun o, bu, şu değil sadece kendiniz olun.Eğride sizin doğruda sizin olsun. Zira sevdiğiniz insanlar sizi bu şekilde kabul edecektir.

Eğer o gün sesiz ve konuşmak istemiyorsa hemen üstünüze alınmayın..ne oldu beni mi bir şey yaptım gibi sorular sormayın o gün iş yerinde yaşadığı bir sıkıntıda erkeğin aklını meşgul eder ama genellikle erkekler iş streslerini normal yaşama yansıtmayı sevmezler olayı tartışmaya çevirmeyin :)

Özelinizi özelde bırakın, başkalarının bilmesi sizi mutlu edebilir ama karşınızdaki için bu durum özelin tılsımı bozulmuş anlamı taşıyabilir. Bırakın özeli özelinizle yaşayın kimsenin sizi bilmesine gerek yok. Mutluluğun altın anahtarına gümüş alaşımlar katmayın :P

Özelinizi özelde bırakın, başkalarının bilmesi sizi mutlu edebilir ama karşınızdaki için bu durum özelin tılsımı bozulmuş anlamı taşıyabilir. Bırakın özeli özelinizle yaşayın kimsenin sizi bilmesine gerek yok. Mutluluğun altın anahtarına gümüş alaşımlar katmayın :P

Abi tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu başkasına sevgilinin en yakın arkadaşı hiç bir zaman dahil değil.sor senin kitabını yazar :D bunun önüne geçmenin mümkünatı yok mu acaba :))

Geri