Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Arl 2018 #11 Severek oynadığım oyun. Joker rastgele geliyor. 2 tane var . 2 side size gelebilir yada hiç gelmeyebilir.
Severek oynadığım oyun. Joker rastgele geliyor. 2 tane var . 2 side size gelebilir yada hiç gelmeyebilir.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Arl 2018 #12 Sahi forumda kelimelik başka oynayan varmı. Varsa oynayalım.
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Arl 2018 #13 Çağlayağmur dediki: Sahi forumda kelimelik başka oynayan varmı. Varsa oynayalım. Genişletmek için tıklayın... Ben varım cnm
Çağlayağmur dediki: Sahi forumda kelimelik başka oynayan varmı. Varsa oynayalım. Genişletmek için tıklayın... Ben varım cnm
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Arl 2018 #14 Atakan ve bilge ile oynuyorum epeydir yani bilgisayardan öyle de keyifli
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Arl 2018 #16 Çağlayağmur dediki: Oynayalım canım Genişletmek için tıklayın... Olur oynayalım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 12 Hzr 2019 #18 Vay canına oyunu bile eklemişim şimdi oyuna hakimiyetimi kaybettim
r0se Forum Onuru Özel üye 12 Hzr 2019 #19 Yeni oyuna tıklayın. Kullanıcı adıyla deyin Ardından rakibinizin kullanıcı adını yazın 12 saati seçin ve gönderin. Anasayfadan Oyunlarıma tıklayın davet kısmında takibiniz isteği kabul etsin. Sıra sizdeyken ortadaki yıldıza kelime yazarak oyunu başlatın. Bu kadaaar
Yeni oyuna tıklayın. Kullanıcı adıyla deyin Ardından rakibinizin kullanıcı adını yazın 12 saati seçin ve gönderin. Anasayfadan Oyunlarıma tıklayın davet kısmında takibiniz isteği kabul etsin. Sıra sizdeyken ortadaki yıldıza kelime yazarak oyunu başlatın. Bu kadaaar
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 12 Hzr 2019 #20 Harika olmuş artık kelimelik oyununu oynayamıyorum diyen olmaz sanırım