GitarisT Üye 21 Nsn 2007 #13 angel dediki: kendimle gurur duyorum cünkü hayran kitlem var Genişletmek için tıklayın... Kendimle gurur duyuyorum cunku ben o gruba dahil degilim Hatta guru duyuorum kendimle kelebegi tanidim ben bu forumda
angel dediki: kendimle gurur duyorum cünkü hayran kitlem var Genişletmek için tıklayın... Kendimle gurur duyuyorum cunku ben o gruba dahil degilim Hatta guru duyuorum kendimle kelebegi tanidim ben bu forumda
AngeL Özel Üye Özel üye 21 Nsn 2007 #14 RaDiKaL dediki: Kendimle gurur duyuyorum cunku ben o gruba dahil degilim Hatta guru duyuorum kendimle kelebegi tanidim ben bu forumda Genişletmek için tıklayın... seni o listeye alan kim
RaDiKaL dediki: Kendimle gurur duyuyorum cunku ben o gruba dahil degilim Hatta guru duyuorum kendimle kelebegi tanidim ben bu forumda Genişletmek için tıklayın... seni o listeye alan kim
GitarisT Üye 21 Nsn 2007 #15 Kendimle guru duyuyorum cunku su an sen bana hayran oldun bile Ama ben sana olmadim daha
AngeL Özel Üye Özel üye 21 Nsn 2007 #16 RaDiKaL dediki: Kendimle guru duyuyorum cunku su an sen bana hayran oldun bile Ama ben sana olmadim daha Genişletmek için tıklayın... puahahahahhaa cok komiksin vayyyyyyyy kendimden gurur duyorum cünkü sevyeli biriyim ben
RaDiKaL dediki: Kendimle guru duyuyorum cunku su an sen bana hayran oldun bile Ama ben sana olmadim daha Genişletmek için tıklayın... puahahahahhaa cok komiksin vayyyyyyyy kendimden gurur duyorum cünkü sevyeli biriyim ben
Çirkin Kral Forum Tutkunu 29 Nsn 2007 #17 kendimden gurur duyuyorum.çünkü hayatıma çeki düsen verdim artık)
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Ags 2007 #20 Kendimle Gurur Duyuyorum cok sakinnim