P Papatya V.I.P V.I.P 1 Ags 2013 #61 Kimseye zarar vermek bana göre değil. Birini kırmak, benim yüzümden üzülmesi... Bundan sakınıyorum ve gurur duyuyorum kendimle.
Kimseye zarar vermek bana göre değil. Birini kırmak, benim yüzümden üzülmesi... Bundan sakınıyorum ve gurur duyuyorum kendimle.
dderya kOkOşŞ V.I.P 1 Ags 2013 #62 erken yasta cok fazla seyin farkindaligi icerisinde olmamdan, ve kendimden, gurur duyuyorum(kendimle gurur duyuyorum
erken yasta cok fazla seyin farkindaligi icerisinde olmamdan, ve kendimden, gurur duyuyorum(kendimle gurur duyuyorum
~meLek~ GalataSaray'ım 6 Ags 2013 #63 Çünkü insanları anlayabiliyorum sevdiklerim en zor yanlarında onlara destek olabiliyorum..(yine ukelalıkmi ettim ne ?)
Çünkü insanları anlayabiliyorum sevdiklerim en zor yanlarında onlara destek olabiliyorum..(yine ukelalıkmi ettim ne ?)
L LâL ღ GALATASARAY ღ 14 Ags 2014 #64 Tam da Babamın İstediği Bir Kızım . Eminim ki O'da Benimle Gurur Duyuyordur .
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 14 Ags 2014 #65 Gurur duyuyorum çünkü, kendime yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi, başkalarına yapmıyorum... Saygı ve sevgi duyarım... ( O kadar çok ki )
Gurur duyuyorum çünkü, kendime yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi, başkalarına yapmıyorum... Saygı ve sevgi duyarım... ( O kadar çok ki )
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Ock 2021 #66 Kendimle gururu duyuyorum cünkü ben Biricigim )
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Ock 2021 #68 Çünkü Vicdanlıyım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Ock 2021 #69 Kendimle Gurur duyuyorum canimin bu kadar yanmasina ragmen hala inatlikla ayaktayim