DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 7 Ags 2011 #113 Ne kadar tarif etsende, kişlerin gördüğü gibisin... Bu böyle gelmiş böyle gider. İnsan tabiki kendini bilir, karakterini v.s. Ama iyorum ya biz ne desek boş nasıl görmek istedikleriyle alakalı...
Ne kadar tarif etsende, kişlerin gördüğü gibisin... Bu böyle gelmiş böyle gider. İnsan tabiki kendini bilir, karakterini v.s. Ama iyorum ya biz ne desek boş nasıl görmek istedikleriyle alakalı...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 6 Şbt 2012 #117 Hayat romanında bir cümle yim, okuyabilene...
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 6 Şbt 2012 #119 ben kendimi tarif edemedimde herkes tıkadığı noktada diyor sebebini hala bulabilmiş değilim
-araz- EYVALLAH... V.I.P 7 Şbt 2012 #120 cebur dediki: ben kendimi tarif edemedimde herkes tıkadığı noktada diyor sebebini hala bulabilmiş değilim Genişletmek için tıklayın... neden acaba meraklandım şimdi zor
cebur dediki: ben kendimi tarif edemedimde herkes tıkadığı noktada diyor sebebini hala bulabilmiş değilim Genişletmek için tıklayın... neden acaba meraklandım şimdi zor