yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Mys 2021 #13 çirkinim aynaya bile bakmıyorum aynayı icat edeni halen arıyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 21 Mys 2021 #14 Haha cok güzelim aynaya bakmiyorum catliyacakdiye ayna ))
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Mys 2021 #16 Orta halli işte
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 31 Tem 2021 #18 Hahaaaa çok yakışıklıyımdır
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 31 Tem 2021 #19 KaderKatibi dediki: Orta halli işte Genişletmek için tıklayın... Niye güldün @Lelis bacım yoksa düşük hallimi diyeydim
KaderKatibi dediki: Orta halli işte Genişletmek için tıklayın... Niye güldün @Lelis bacım yoksa düşük hallimi diyeydim
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #20 KaderKatibi dediki: Niye güldün @Lelis bacım yoksa düşük hallimi diyeydim Genişletmek için tıklayın... Bir nedeni yok gülesim geldi şu an da gülü yorum ben de aynı şıkkı işaretledim
KaderKatibi dediki: Niye güldün @Lelis bacım yoksa düşük hallimi diyeydim Genişletmek için tıklayın... Bir nedeni yok gülesim geldi şu an da gülü yorum ben de aynı şıkkı işaretledim