yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Ock 2022 #1 KeReM@Yeni bir yaşına girdiğin bu mutlu günde, üflediğin her mumda her bir dileğinin gerçek olmasını temenni ederim. Yüzünden gülücük hiç eksik olmasın, yeni yaşında başarı ve mutluluk yakanı bırakmasın.Dogum günün kutlu olsun Son düzenleme: 24 Ock 2022
KeReM@Yeni bir yaşına girdiğin bu mutlu günde, üflediğin her mumda her bir dileğinin gerçek olmasını temenni ederim. Yüzünden gülücük hiç eksik olmasın, yeni yaşında başarı ve mutluluk yakanı bırakmasın.Dogum günün kutlu olsun
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Ock 2022 #2 @KeReM @ doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 24 Ock 2022 #6 Nice yaşlar diliyorum kerem, sağlıkla huzurla kal.
KeReM @ Özel Üye Özel üye 24 Ock 2022 #7 Güzel dilekleriniz ve doğum günümü kutladığınız için çok teşekkür ederim.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Ock 2022 #8 Geciktim ama ben de geçmiş doğum gününü kutluyorum @KeReM @
KeReM @ Özel Üye Özel üye 24 Ock 2022 #9 YoRuMSuZ dediki: Geciktim ama ben de geçmiş doğum gününü kutluyorum @KeReM @ Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim hocam, bir iki gün esneme payı var bence böyle günlerin
YoRuMSuZ dediki: Geciktim ama ben de geçmiş doğum gününü kutluyorum @KeReM @ Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim hocam, bir iki gün esneme payı var bence böyle günlerin
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Ock 2023 #10 yeni yasini. Saglikli huzurlu gecirmen dilegimle dogum günün kutlu olsun Nice saglikli güzel seneler @KeReM @ Son düzenleme: 23 Ock 2023
yeni yasini. Saglikli huzurlu gecirmen dilegimle dogum günün kutlu olsun Nice saglikli güzel seneler @KeReM @