Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 23 Ock 2023 #11 Yeni yılın kutlu olsun. Nice sağlıklı mutlu senelere inşallah
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Ock 2023 #12 yeni yasin kutlu olsun nice mutlu yaslara sevdiklerinle birlite @KeReM @
KeReM @ Özel Üye Özel üye 22 Şbt 2023 #13 Mesajlarınızı yeni gördüm, kusuruma bakmayın. Hepinize tek tek teşekkür ederim. Nice yıllara hep beraber inşallah.
Mesajlarınızı yeni gördüm, kusuruma bakmayın. Hepinize tek tek teşekkür ederim. Nice yıllara hep beraber inşallah.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 22 Şbt 2023 #14 Yeni yaşınız kutlu olsun sağlık huzur diliyorum
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Şbt 2023 #15 Sağlıklı mutlu ve huzurlu yaşlara doğum günün kutlu olsun
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 24 Ock 2024 #16 Her doğum günü kişilerin hayatında açtığı yepyeni bir sayfadır. Senin de açtığın bu yeni sayfayı gönlünden geçtiği gibi doldurmanı diliyor, doğum gününü kutluyorum. Nice mutlu yaşlara… @KeReM @
Her doğum günü kişilerin hayatında açtığı yepyeni bir sayfadır. Senin de açtığın bu yeni sayfayı gönlünden geçtiği gibi doldurmanı diliyor, doğum gününü kutluyorum. Nice mutlu yaşlara… @KeReM @
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Ock 2024 #17 Mutlu yıllar Kerem. Sevdiklerinle birlikte yeni yaşında sağlıkla huzurla her anın güzelliklerle dolu olsun
Mutlu yıllar Kerem. Sevdiklerinle birlikte yeni yaşında sağlıkla huzurla her anın güzelliklerle dolu olsun
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 24 Ock 2024 #18 Nice yaşların olsun @KeReM @ doğum günün kutlarım
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Ock 2024 #19 dogum günün kutlu olsun @KeReM @
KeReM @ Özel Üye Özel üye 3 Şbt 2024 #20 @yesim434 @nazenin @KaderKatibi @yilmaz27 çok teşekkür ederim, süpriz oldu benim için.