A ahhsen Üye 18 Şbt 2009 #1 Kilo vermek amaçlı hangi yöntemi daha çok uyguluyorsunuz? A-Diyet B-Egzersiz C-İlaçlar D-Bitki Çayları
Kilo vermek amaçlı hangi yöntemi daha çok uyguluyorsunuz? A-Diyet B-Egzersiz C-İlaçlar D-Bitki Çayları
imposibel Usta 19 Şbt 2009 #5 Kilo derdi hanımların belası ya erken yaşta egzersizle bir şey olmuyor ileride ;P Egzersizlerimi kesinlikle aksatmam sağlıklı bir yaşam için şart c egzersiz diyorum ;C
Kilo derdi hanımların belası ya erken yaşta egzersizle bir şey olmuyor ileride ;P Egzersizlerimi kesinlikle aksatmam sağlıklı bir yaşam için şart c egzersiz diyorum ;C
LoSt_LoVe Forum Onuru 21 Şbt 2009 #6 Hiçbirini beğenmiyorum zaten zor kilo alıyorum.Az moralim bozulsa gidiyo zaten.
çılgınım_www Forum Tutkunu 21 Şbt 2009 #7 egzersiz uygularım arasıra ama kilo vermek için değil hiperaktifliğimden
jeriko Özel Üye Özel üye 7 Mrt 2009 #10 Aslında benimde ihtiyacı yok.Ama ilerleyen yaşlarda başımı ağrıtmaması için yememe içmeme dikkat ediyorum.Yani bir nevi diyet diyebiliriz.
Aslında benimde ihtiyacı yok.Ama ilerleyen yaşlarda başımı ağrıtmaması için yememe içmeme dikkat ediyorum.Yani bir nevi diyet diyebiliriz.