Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Ksm 2018 #11 merakettim dediki: Geçerken bi paket sigara bıraksınlar Genişletmek için tıklayın... Sabah o taraftan geçeceğim. Ama sana yok sigara ?
merakettim dediki: Geçerken bi paket sigara bıraksınlar Genişletmek için tıklayın... Sabah o taraftan geçeceğim. Ama sana yok sigara ?
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 11 Ksm 2018 #12 Çağlayağmur dediki: Sabah o taraftan geçeceğim. Ama sana yok sigara ? Genişletmek için tıklayın... Tütün de olur
Çağlayağmur dediki: Sabah o taraftan geçeceğim. Ama sana yok sigara ? Genişletmek için tıklayın... Tütün de olur
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Ksm 2018 #13 merakettim dediki: Tütün de olur Genişletmek için tıklayın... Nikotin yokkk ?
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 11 Ksm 2018 #14 Çağlayağmur dediki: Nikotin yokkk ? Genişletmek için tıklayın... Yav tamam tezek sarıp içek de ölek.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Ksm 2018 #15 merakettim dediki: Yav tamam tezek sarıp içek de ölek. Genişletmek için tıklayın... ?????ilahi sen çok yaşa illa içeceksin yani. Neyse o daha az tehlikeli iç hadi.
merakettim dediki: Yav tamam tezek sarıp içek de ölek. Genişletmek için tıklayın... ?????ilahi sen çok yaşa illa içeceksin yani. Neyse o daha az tehlikeli iç hadi.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Ksm 2018 #16 Bazılarının kendi kafalarında kurguladıklarını, gerçek sanıp dedikodu üretmeleri var ya, İşte onu bir bıraksınlar ya
Bazılarının kendi kafalarında kurguladıklarını, gerçek sanıp dedikodu üretmeleri var ya, İşte onu bir bıraksınlar ya