KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Arl 2020 #31 @AybüKe bacımı boğayımda kurtulsun benden ?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Arl 2020 #32 TeBeSSüm dediki: Beni bogmada kimi bogarsan bog ?? Genişletmek için tıklayın... niyeti bozuk geriye ben kaliyorum ))KAFAYI TAKMIS BOGACAK
TeBeSSüm dediki: Beni bogmada kimi bogarsan bog ?? Genişletmek için tıklayın... niyeti bozuk geriye ben kaliyorum ))KAFAYI TAKMIS BOGACAK
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Arl 2020 #33 yilmaz27 dediki: niyeti bozuk geriye ben kaliyorum )) Genişletmek için tıklayın... Asıl boğulacak biri var ama adını bile anmaya değmez???
yilmaz27 dediki: niyeti bozuk geriye ben kaliyorum )) Genişletmek için tıklayın... Asıl boğulacak biri var ama adını bile anmaya değmez???
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 24 Arl 2020 #35 yilmaz27 dediki: ACABA kim?? Genişletmek için tıklayın... Ben Ben ))
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Arl 2020 #40 hayirrrr olamaz insan kardesini boğa maz ve KaderKatibi diyorum Son düzenleme: 25 Arl 2020