YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Arl 2011 #743 RUZG4R dediki: Dila yı.. Genişletmek için tıklayın... Ya nerede ki Dila? uzun zamandır hiç görünmüyo yoksa bizi bırakıp başka forumlara mı yelken açtı ? Yeğenimi özledim.
RUZG4R dediki: Dila yı.. Genişletmek için tıklayın... Ya nerede ki Dila? uzun zamandır hiç görünmüyo yoksa bizi bırakıp başka forumlara mı yelken açtı ? Yeğenimi özledim.
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 29 Arl 2011 #744 YoRuMSuZ dediki: Ya nerede ki Dila? uzun zamandır hiç görünmüyo yoksa bizi bırakıp başka forumlara mı yelken açtı ? Yeğenimi özledim. Genişletmek için tıklayın... Abi bir tembell iki hocaların karşısında dil de pabuç kadar öyle olunca dersler felaket cezaya kaldı eşek gibi çalışıyor ..
YoRuMSuZ dediki: Ya nerede ki Dila? uzun zamandır hiç görünmüyo yoksa bizi bırakıp başka forumlara mı yelken açtı ? Yeğenimi özledim. Genişletmek için tıklayın... Abi bir tembell iki hocaların karşısında dil de pabuç kadar öyle olunca dersler felaket cezaya kaldı eşek gibi çalışıyor ..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Arl 2011 #745 RUZG4R dediki: Abi bir tembell iki hocaların karşısında dil de pabuç kadar öyle olunca dersler felaket cezaya kaldı eşek gibi çalışıyor .. Genişletmek için tıklayın... Hahahaha Fena güldürdün beni yaa derste üstelik Neyse halleder umarım Dost dediğim biri var İstanbul'da özledim onu.
RUZG4R dediki: Abi bir tembell iki hocaların karşısında dil de pabuç kadar öyle olunca dersler felaket cezaya kaldı eşek gibi çalışıyor .. Genişletmek için tıklayın... Hahahaha Fena güldürdün beni yaa derste üstelik Neyse halleder umarım Dost dediğim biri var İstanbul'da özledim onu.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Arl 2011 #746 hiç kimseyi özlemedim beni özlesinler..
BeReNN Alyam? Özel üye 29 Arl 2011 #747 sitem dediki: hiç kimseyi özlemedim beni özlesinler.. Genişletmek için tıklayın... İşte feminist döndü
sitem dediki: hiç kimseyi özlemedim beni özlesinler.. Genişletmek için tıklayın... İşte feminist döndü
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 29 Arl 2011 #749 YoRuMSuZ dediki: Hahahaha Fena güldürdün beni yaa derste üstelik Neyse halleder umarım Dost dediğim biri var İstanbul'da özledim onu. Genişletmek için tıklayın... İnşallah veremezse benim elimde kalacak ..=)) Nevşehiri özledim..büyülü havasını .
YoRuMSuZ dediki: Hahahaha Fena güldürdün beni yaa derste üstelik Neyse halleder umarım Dost dediğim biri var İstanbul'da özledim onu. Genişletmek için tıklayın... İnşallah veremezse benim elimde kalacak ..=)) Nevşehiri özledim..büyülü havasını .