AHSEM ....EnDl-LeS.... 31 Mrt 2013 #803 @HAYAL__ nerdesin kele özledik seni Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Nsn 2013 #804 söylesem bir türlü söylemesem bir..Özledim işte..
MeRciMeK V.I.P V.I.P 10 Nsn 2013 #805 Hem annemi hem babamııı.. hem köyümü diyemiyorum zaten köyümdeyim
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Nsn 2013 #806 Annemle babamı özledim telefonda seslerini duymak bile iyi geliyor
MeRciMeK V.I.P V.I.P 10 Nsn 2013 #807 _nehir_ dediki: Annemle babamı özledim telefonda seslerini duymak bile iyi geliyor Genişletmek için tıklayın... Telefonda olmasaa..
_nehir_ dediki: Annemle babamı özledim telefonda seslerini duymak bile iyi geliyor Genişletmek için tıklayın... Telefonda olmasaa..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Nsn 2013 #808 MeRciMeK dediki: Telefonda olmasaa.. Genişletmek için tıklayın... Aynen valla eskiden insanlar birbirinden aylarca haber almadan nasıl dayanırmış
MeRciMeK dediki: Telefonda olmasaa.. Genişletmek için tıklayın... Aynen valla eskiden insanlar birbirinden aylarca haber almadan nasıl dayanırmış
MeRciMeK V.I.P V.I.P 10 Nsn 2013 #809 _nehir_ dediki: Aynen valla eskiden insanlar birbirinden aylarca haber almadan nasıl dayanırmış Genişletmek için tıklayın... Daha dün bunu konuştuk Mektup mu yazardık yoksa postanede telefon kuyruğu mu beklerdik diye Ama şimdi kilometrelerce uzakta olsalar bile yüzyüze konuşabilme imkanımız var Allahtan
_nehir_ dediki: Aynen valla eskiden insanlar birbirinden aylarca haber almadan nasıl dayanırmış Genişletmek için tıklayın... Daha dün bunu konuştuk Mektup mu yazardık yoksa postanede telefon kuyruğu mu beklerdik diye Ama şimdi kilometrelerce uzakta olsalar bile yüzyüze konuşabilme imkanımız var Allahtan