-araz- EYVALLAH... V.I.P 11 Ags 2016 #921 KıRMıZı dediki: Araz ı özledim nerelerdesin canım sen Hoşgeldin Genişletmek için tıklayın... Canım yaa Ben de özledim dogum bebeği büyütme telaşı derken giremedim.
KıRMıZı dediki: Araz ı özledim nerelerdesin canım sen Hoşgeldin Genişletmek için tıklayın... Canım yaa Ben de özledim dogum bebeği büyütme telaşı derken giremedim.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 12 Ags 2016 #923 çok kıymetlimi özledim sanırım uzun yıllar daha özlemeye devam edeceğim..
kardelenn Özel Üye Özel üye 12 Ags 2016 #925 Baktigim yerdekileri degil gözlerimin daldigi yerdekileri özledim
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 12 Ags 2016 #926 kışın kar yağmasını özledim.. havalar sıcak ya ondan olsa gerek..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 12 Ags 2016 #927 -araz- dediki: Canım yaa Ben de özledim dogum bebeği büyütme telaşı derken giremedim. Genişletmek için tıklayın... Hayırlı olsun Rabbim uzun sağlıklı ömür versin
-araz- dediki: Canım yaa Ben de özledim dogum bebeği büyütme telaşı derken giremedim. Genişletmek için tıklayın... Hayırlı olsun Rabbim uzun sağlıklı ömür versin
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 13 Ags 2016 #928 bu aralar kimseyi özlemeye vaktim olmadı..belki ilerleyen günlerde düşer birileri aklıma..belki..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Ags 2016 #930 Aşkı özledim... Yanındayken bile özlüyorum aşk böyle birşey işte..