• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Kimin Nicki Google da İlk Sırada Çıkıyor

bizim nicklerimiz çok sevilen isimler napalım herkes aldığı için sıralamaya girmek zor tabi :P

Zehra abla şöyle düşün bi yarışmaya 1 kişi katılırsa o kişi her türlü birinci gelir =kop seninde o misal :P

İYide gülüm sizde benim tek katılmama göz yumuyosanız korkuyosanız kaybetmekten ben napiiimmm yani gg3)=HH=BB;;U

Nikleri 1. sırada çıkmayanların hüsnü kuruntusu onlar güzeller:))

@Gizemli Cadi Önbellek
Bunu genel olarak +1'lediniz. Geri al
17 Mar 2009 – Gizemli Cadi is a En SÜPER Özel Üye in the CeReZFoRuM. View Gizemli Cadi's profile.

İşte budur yaaa gördünmü adı ilk çıkan çıkıyor işte dimi gizemli cadı.Önemli olan herkeste olmayan orjinal bir isim bulmak :D:D

Sonuna kadar lost a katııyorumda ben eşime sürekli " Google yazsan benim gibi hatun bulmazsın diyodum ..bir gün yazarsa ilk sırada çıkacam tüm karizzzzzzzzmam yerle bir olacak inanmıyorummm:)) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi:) hahhaha

Sonuna kadar lost a katııyorumda ben eşime sürekli " Google yazsan benim gibi hatun bulmazsın diyodum sürekli...bir gün yazarsa ilk sırada çıkacam tüm karimam yerle bir olacak inanmaıyorummm:)) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi:)

haha süpersin yaaa =kopgg2) ama bulduğu hatında sen olunca sorun olmicak işte.Yeryüzünden benden bir tane diyebilirsin =ZZ

Geri