Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Tem 2014 #11 Ninova dediki: evet laborant teknıkerı olarak bıkac gun ıcınde ıse baslıcam Genişletmek için tıklayın... Süper meslektaşım yeniden hoşgeldin diyesim geldi
Ninova dediki: evet laborant teknıkerı olarak bıkac gun ıcınde ıse baslıcam Genişletmek için tıklayın... Süper meslektaşım yeniden hoşgeldin diyesim geldi
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 18 Tem 2014 #12 Çağlayağmur dediki: Süper meslektaşım yeniden hoşgeldin diyesim geldi Genişletmek için tıklayın... tesekkurler meslektaşımm senın alanın ne kı
Çağlayağmur dediki: Süper meslektaşım yeniden hoşgeldin diyesim geldi Genişletmek için tıklayın... tesekkurler meslektaşımm senın alanın ne kı
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Tem 2014 #13 Ninova dediki: tesekkurler meslektaşımm senın alanın ne kı Genişletmek için tıklayın... Laboratuvar teknikeri
Ninova dediki: tesekkurler meslektaşımm senın alanın ne kı Genişletmek için tıklayın... Laboratuvar teknikeri
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 18 Tem 2014 #14 Çağlayağmur dediki: Laboratuvar teknikeri Genişletmek için tıklayın... laborant veterıner saglık benımkı ayy evet meslektaşızzz
Çağlayağmur dediki: Laboratuvar teknikeri Genişletmek için tıklayın... laborant veterıner saglık benımkı ayy evet meslektaşızzz
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Tem 2014 #15 Ninova dediki: laborant veterıner saglık benımkı ayy evet meslektaşızzz Genişletmek için tıklayın... Veterinerliği bende okudum of ya konuyu ne güzelde sabote ettim birde s.mod olacagım.
Ninova dediki: laborant veterıner saglık benımkı ayy evet meslektaşızzz Genişletmek için tıklayın... Veterinerliği bende okudum of ya konuyu ne güzelde sabote ettim birde s.mod olacagım.
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 18 Tem 2014 #16 Çağlayağmur dediki: Veterinerliği bende okudum of ya konuyu ne güzelde sabote ettim birde s.mod olacagım. Genişletmek için tıklayın... evet hemde nasıl bnmde yetkı almıslıgım coktur meslektaşım bnde ızın verdım sana
Çağlayağmur dediki: Veterinerliği bende okudum of ya konuyu ne güzelde sabote ettim birde s.mod olacagım. Genişletmek için tıklayın... evet hemde nasıl bnmde yetkı almıslıgım coktur meslektaşım bnde ızın verdım sana
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Tem 2014 #17 Ninova dediki: evet hemde nasıl bnmde yetkı almıslıgım coktur meslektaşım bnde ızın verdım sana Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim meslektaşım
Ninova dediki: evet hemde nasıl bnmde yetkı almıslıgım coktur meslektaşım bnde ızın verdım sana Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim meslektaşım
mihrimah turquoise Özel üye 9 Ags 2014 #18 ah bee şimdi buraya cool cool alanından saptığı için konu kilit yazmak vardı @Çağlayağmur
mihrimah turquoise Özel üye 9 Ags 2014 #19 bu arada konuya dair: şu an ortodonti(tel) tedavisi görüyorum ama hala kanal tedavisi en korkulu rüyam. yaptıracak olanlara şimdiden Allahtan sabır dilerim
bu arada konuya dair: şu an ortodonti(tel) tedavisi görüyorum ama hala kanal tedavisi en korkulu rüyam. yaptıracak olanlara şimdiden Allahtan sabır dilerim
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 9 Ags 2014 #20 @mihrimah hatun gecmis olsun ben disciden kaciyorum yoksa bnmde sonum o :/