cemree =)=) V.I.P 5 Ags 2011 #11 zayıflattıgına sahitim hatta ne kadar zamanda ne kadar kilo vermiş onuda soruyum
cemree =)=) V.I.P 5 Ags 2011 #12 ZeyNoO dediki: Kiraz sapı toksinleri atıyor bildiğim kadarıyla Toksinleri attığı için kilo dışı şişkinleride gideriyor sanırım. Genişletmek için tıklayın... evet bu doğru şişkinliğe de çok iyi geldiğini biliyorum..
ZeyNoO dediki: Kiraz sapı toksinleri atıyor bildiğim kadarıyla Toksinleri attığı için kilo dışı şişkinleride gideriyor sanırım. Genişletmek için tıklayın... evet bu doğru şişkinliğe de çok iyi geldiğini biliyorum..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 5 Ags 2011 #13 İyi bir idrar söktürücüde denebilir. artı ödemi alır Diabette Gulukoz düzeninin normala dönmesinde yardımcı oldugunu biliyorum. Zayıflama konusunda çok kesin bir bilgim yok ama antioksidan olarak kullanilabilir ve icimide rahattır.
İyi bir idrar söktürücüde denebilir. artı ödemi alır Diabette Gulukoz düzeninin normala dönmesinde yardımcı oldugunu biliyorum. Zayıflama konusunda çok kesin bir bilgim yok ama antioksidan olarak kullanilabilir ve icimide rahattır.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 5 Ags 2011 #14 İdrarla birlikte vücuttaki yağ atılıyorsa eğer zayıflama da etkilidir..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 5 Ags 2011 #15 MeRciMeK dediki: İdrarla birlikte vücuttaki yağ atılıyorsa eğer zayıflama da etkilidir.. Genişletmek için tıklayın... terle atılabilir belki Mercimek. ödem için iyi gelmesi belki kilo vermede yardımcı oluyordur
MeRciMeK dediki: İdrarla birlikte vücuttaki yağ atılıyorsa eğer zayıflama da etkilidir.. Genişletmek için tıklayın... terle atılabilir belki Mercimek. ödem için iyi gelmesi belki kilo vermede yardımcı oluyordur