KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Hzr 2012 #11 O zamn bn anormalim...ama kirmizi bana cok yakisiyor...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Hzr 2012 #12 KıRMıZı dediki: O zamn bn anormalim...ama kirmizi bana cok yakisiyor... Genişletmek için tıklayın... Estağfirullah canım kırmızı sevenler için demedik. Biz hiç sevmiyoruz ya bi anormallik mi var acaba diyorduk ikimizde aynı fikirde olunca öyle demiştik.
KıRMıZı dediki: O zamn bn anormalim...ama kirmizi bana cok yakisiyor... Genişletmek için tıklayın... Estağfirullah canım kırmızı sevenler için demedik. Biz hiç sevmiyoruz ya bi anormallik mi var acaba diyorduk ikimizde aynı fikirde olunca öyle demiştik.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Hzr 2012 #13 KıRMıZı dediki: O zamn bn anormalim...ama kirmizi bana cok yakisiyor... Genişletmek için tıklayın... seviyorum seni tatlım üzerine alınma zeynom gerekli açıklamayı yapmış zaten...
KıRMıZı dediki: O zamn bn anormalim...ama kirmizi bana cok yakisiyor... Genişletmek için tıklayın... seviyorum seni tatlım üzerine alınma zeynom gerekli açıklamayı yapmış zaten...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Hzr 2012 #15 KıRMıZı dediki: Beni sevmeseydiniz bozudurduk... Genişletmek için tıklayın... sevilmeyecek hatunmusun kıss seni sevmeyen ölsün ölsünn
KıRMıZı dediki: Beni sevmeseydiniz bozudurduk... Genişletmek için tıklayın... sevilmeyecek hatunmusun kıss seni sevmeyen ölsün ölsünn
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Hzr 2012 #16 sitem* dediki: sevilmeyecek hatunmusun kıss seni sevmeyen ölsün ölsünn Genişletmek için tıklayın... tas olsun tas..
sitem* dediki: sevilmeyecek hatunmusun kıss seni sevmeyen ölsün ölsünn Genişletmek için tıklayın... tas olsun tas..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Hzr 2012 #17 KıRMıZı dediki: tas olsun tas.. Genişletmek için tıklayın... olsun beter olsun hemde
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Hzr 2012 #18 KıRMıZı dediki: Beni sevmeseydiniz bozudurduk... Genişletmek için tıklayın... Seni sevmez miyiz hiç sensiz olmaz ki
KıRMıZı dediki: Beni sevmeseydiniz bozudurduk... Genişletmek için tıklayın... Seni sevmez miyiz hiç sensiz olmaz ki