Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 24 Hzr 2011 #14 En sevdiğiniz çiçek hangisi diye konu açmıştım orada bu arkadaşlar sevdikleri çiçekleri yazdığı için Dedim eklim sevdikleri çiçekleri Yesüllcüm sizde yazın sizinkini de eklim
En sevdiğiniz çiçek hangisi diye konu açmıştım orada bu arkadaşlar sevdikleri çiçekleri yazdığı için Dedim eklim sevdikleri çiçekleri Yesüllcüm sizde yazın sizinkini de eklim
İki nokta Üstat 24 Hzr 2011 #15 Bu konuyu ben nasıl görmedim ya ama daha gözüm yeni açıldı hala uykuluyum ondan.. Çok teşekkürler Zeynep en sevdiğim güller bunlar..Evet o bayanlıya ayrı bi göz gezdirdim.. Kıskanmayın arkadaşlar sizde nasiplenin buradan..
Bu konuyu ben nasıl görmedim ya ama daha gözüm yeni açıldı hala uykuluyum ondan.. Çok teşekkürler Zeynep en sevdiğim güller bunlar..Evet o bayanlıya ayrı bi göz gezdirdim.. Kıskanmayın arkadaşlar sizde nasiplenin buradan..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 24 Hzr 2011 #16 Rica ederim ne demek Kırmızı güller güzellik bakımından çok güzeller ama ben beyazın saflığına değişmem
Rica ederim ne demek Kırmızı güller güzellik bakımından çok güzeller ama ben beyazın saflığına değişmem
İki nokta Üstat 24 Hzr 2011 #17 Beyazda güzelde nedense bizde hep kırmız var ya ondan yada gül denilince akla o renk geldiği içinmi ayrı bi severim kırmızı gülü.. =)
Beyazda güzelde nedense bizde hep kırmız var ya ondan yada gül denilince akla o renk geldiği içinmi ayrı bi severim kırmızı gülü.. =)
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 24 Hzr 2011 #18 Evet eskiden beri süre gelen bi kırmızı gül hayranlığı var herkeste Kırmızı gül çekici güzel cezbedici.. Ama beyaz gül sade, duru ve saf Ve bende sadeliği sevdiğim için beyaz güle daha bi hayranım
Evet eskiden beri süre gelen bi kırmızı gül hayranlığı var herkeste Kırmızı gül çekici güzel cezbedici.. Ama beyaz gül sade, duru ve saf Ve bende sadeliği sevdiğim için beyaz güle daha bi hayranım
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 24 Hzr 2011 #20 Dikmemen hata Bahçede sadece tek renk çiçek olur mu hiç Ben olsam Renk renk çiçekler dikerdim