yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Mrt 2013 #11 okyanusunkalbi dediki: Negüzel iffet güzelliğin zekatıdır. Bu mesajınız çok hoş hoşuma gitti. Genişletmek için tıklayın... Değerlerimiz parayla ölçülemez..
okyanusunkalbi dediki: Negüzel iffet güzelliğin zekatıdır. Bu mesajınız çok hoş hoşuma gitti. Genişletmek için tıklayın... Değerlerimiz parayla ölçülemez..
felsefe_mi ...!... Özel üye 23 Mrt 2013 #12 yaren* dediki: yavv çıtayı yüksek tut diyom sanaa Genişletmek için tıklayın... Yolun yarısına geliyom Ne çıtası yahu Bir kaç sene sonra nefes alsın yeter dicez nerdeyse
yaren* dediki: yavv çıtayı yüksek tut diyom sanaa Genişletmek için tıklayın... Yolun yarısına geliyom Ne çıtası yahu Bir kaç sene sonra nefes alsın yeter dicez nerdeyse
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Mrt 2013 #13 felsefe_mi dediki: Yolun yarısına geliyom Ne çıtası yahu Bir kaç sene sonra nefes alsın yeter dicez nerdeyse Genişletmek için tıklayın... arkanda ben varım beni dinle sen
felsefe_mi dediki: Yolun yarısına geliyom Ne çıtası yahu Bir kaç sene sonra nefes alsın yeter dicez nerdeyse Genişletmek için tıklayın... arkanda ben varım beni dinle sen
Y yaralıyüz Üye 23 Mrt 2013 #14 yaren* dediki: Değerlerimiz parayla ölçülemez.. Genişletmek için tıklayın... İnsanlar özeldir ve sizde öyle.
yaren* dediki: Değerlerimiz parayla ölçülemez.. Genişletmek için tıklayın... İnsanlar özeldir ve sizde öyle.
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 23 Mrt 2013 #15 felsefe_mi dediki: Yolun yarısına geliyom Ne çıtası yahu Bir kaç sene sonra nefes alsın yeter dicez nerdeyse Genişletmek için tıklayın... İstemsiz gülüyorum var yaa tutamıyorum kendimi
felsefe_mi dediki: Yolun yarısına geliyom Ne çıtası yahu Bir kaç sene sonra nefes alsın yeter dicez nerdeyse Genişletmek için tıklayın... İstemsiz gülüyorum var yaa tutamıyorum kendimi
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Mrt 2013 #16 okyanusunkalbi dediki: İnsanlar özeldir ve sizde öyle. Genişletmek için tıklayın... tşk ediyorum çok naziksiniz.. eFSaNe_KaRTaL dediki: İstemsiz gülüyorum var yaa tutamıyorum kendimi Genişletmek için tıklayın... gülcek ne varmış beyaz atlı prenslerimiz geldiğinde bizde size gülecez öyle görersiniz siz
okyanusunkalbi dediki: İnsanlar özeldir ve sizde öyle. Genişletmek için tıklayın... tşk ediyorum çok naziksiniz.. eFSaNe_KaRTaL dediki: İstemsiz gülüyorum var yaa tutamıyorum kendimi Genişletmek için tıklayın... gülcek ne varmış beyaz atlı prenslerimiz geldiğinde bizde size gülecez öyle görersiniz siz
felsefe_mi ...!... Özel üye 23 Mrt 2013 #17 yaren* dediki: arkanda ben varım beni dinle sen Genişletmek için tıklayın... Kılavuzluğun iyi demi??
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Mrt 2013 #18 felsefe_mi dediki: Kılavuzluğun iyi demi?? Genişletmek için tıklayın... seçimlerim referansımdır
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 23 Mrt 2013 #19 yaren* dediki: gülcek ne varmış beyaz atlı prenslerimiz geldiğinde bizde size gülecez öyle görersiniz siz Genişletmek için tıklayın... Sesli güldüm buna da
yaren* dediki: gülcek ne varmış beyaz atlı prenslerimiz geldiğinde bizde size gülecez öyle görersiniz siz Genişletmek için tıklayın... Sesli güldüm buna da
felsefe_mi ...!... Özel üye 23 Mrt 2013 #20 yaren* dediki: seçimlerim referansımdır Genişletmek için tıklayın... VaaaaaV İyi bakalım tamam peşinden geliyorum
yaren* dediki: seçimlerim referansımdır Genişletmek için tıklayın... VaaaaaV İyi bakalım tamam peşinden geliyorum