yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Arl 2021 #1 Kışın hem rahatlık hem de şıklık mümkün mü? Yoksa ikisi aynı anda olmaz birini tercih ederim mi diyordusunuz?
Kışın hem rahatlık hem de şıklık mümkün mü? Yoksa ikisi aynı anda olmaz birini tercih ederim mi diyordusunuz?
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 6 Arl 2021 #3 Hocam ben sıcaklığa önem veririm. Zira içlik don giyen adamım ben. Malum kış aylarında motokuryelik zor oluyor.
Hocam ben sıcaklığa önem veririm. Zira içlik don giyen adamım ben. Malum kış aylarında motokuryelik zor oluyor.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 6 Arl 2021 #4 Ben çocuklar oldugundan beri rahat takılıyorum kışın da değişmiyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Arl 2021 #5 Bende kis yaz )) degisen birsey yoktur pek ) tsort tan vazgecmem ))
-araz- EYVALLAH... V.I.P 8 Arl 2021 #8 ıcınde rahat edemedıgım hıc bır sıklık bana gore degıl.rahat ve sık olanlar da mumkun
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 11 Arl 2021 #10 Rahatlık ön planda.