yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 26 Arl 2021 #11 Benim gözüm Kara insanim cocuklar da Benin gibi kar yaginca üzerimizi giyoruz dogru disari kardan Adam kar topu ve kar üzerine yatmak harikaa birsey eglenmek icin ve Ben karadeniz kiziyim kar kis yagmur camur takmam Son düzenleme: 26 Arl 2021
Benim gözüm Kara insanim cocuklar da Benin gibi kar yaginca üzerimizi giyoruz dogru disari kardan Adam kar topu ve kar üzerine yatmak harikaa birsey eglenmek icin ve Ben karadeniz kiziyim kar kis yagmur camur takmam
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 30 Arl 2021 #14 Denize girmek
OBir MEB Özel üye 30 Arl 2021 #15 Buralarda akünüz zayıfsa kışın araba çalıştırmak eziyet haline gelebiliyor.
Enda Neylersin!!! V.I.P 1 Ock 2022 #16 KaderKatibi dediki: Denize girmek Genişletmek için tıklayın... Abim ne yapacak soğukta deniz de gerçi girenler var ya biz girsek zatüre oluruz o ayrı☺ Sabahları o sıcacık yataktan uyanıp kahvaltı hazırlamak üşenmek değil de soğuk olunca zor Bea
KaderKatibi dediki: Denize girmek Genişletmek için tıklayın... Abim ne yapacak soğukta deniz de gerçi girenler var ya biz girsek zatüre oluruz o ayrı☺ Sabahları o sıcacık yataktan uyanıp kahvaltı hazırlamak üşenmek değil de soğuk olunca zor Bea