Kıskanmak sevmenin bir üst seviyesi midir?

• Konuyu açan Konuyu açan Araf
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

Kıskanmak sevmenin bir üst seviyesi midir?

• Evet

Oy: 3 30.0%
  • Hayır

Oy: 6 60.0%
  • Diğer (Belirtelim )

Oy: 1 10.0%

• Toplam katılan
    10
ben test yaptim ve bu cikti :-))

Kıskançlık mı? O da ne?​

Senin kıskançlıkla falan işin olmaz. Böyle şeylere vakit ayıramayacak kadar etrafındaki insanları seviyorsun. İnsanlara sonsuz bir güvenin var. Bu da senin kıskanmak ne kelime, aklına olumsuz düşünceleri bile getirmiyor. Ne hesap vermekten hoşlanırsın, ne de hesap sorulmasından. Bir kere geldiğimiz dünyada herkes nasıl isterse öyle yaşamalı senin için. Bunu rahat bir şekilde aldatılmak anlamında söylemiyorum. Sonuçta birini aldatmak karakter meselesidir. Güvendiğin ve sevdiğin insanların sana karşı kötü bir davranışı olmayacağından eminsin. Yaparlarsa da senin dostluğunu ve sevgini kaybedeceklerini bildiğin için pek de umurunda değil. Bu hayatta kim ne yapıyorsa kendine yapıyor diye düşünüyorsun. Sevgilini kıskanmamamdan dolayı bazen aranızda problem yaşasanız da, çok sevdiğini bir şekilde belli edip bu sorunları aşabiliyorsun. Sen kıskanmaya harcayacağın enerjiyi, daha ne kadar çok sevgimi gösterebilirim diye harcamayı tercih edersin. Aklını sürekli işler ve gerçekleştirmek istediğin hayaller meşgul ediyor. Anlayacağın senin kıskanmaya bile vaktin yok.

Geri