cemree =)=) V.I.P 3 Ags 2013 #11 yaren* dediki: kara kaş kara göz tercihimdir her zaman Genişletmek için tıklayın... Kara kaş kara gözü bende severim ama bu adamın röportajlarını falanda takip ediyorum ve kişiliğinide seviyorum görüntüsünden zaten hiç bahsetmiyorum
yaren* dediki: kara kaş kara göz tercihimdir her zaman Genişletmek için tıklayın... Kara kaş kara gözü bende severim ama bu adamın röportajlarını falanda takip ediyorum ve kişiliğinide seviyorum görüntüsünden zaten hiç bahsetmiyorum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Ags 2013 #12 cemree dediki: Kara kaş kara gözü bende severim ama bu adamın röportajlarını falanda takip ediyorum ve kişiliğinide seviyorum görüntüsünden zaten hiç bahsetmiyorum Genişletmek için tıklayın... Allah size bağışlasın ne diyeyim
cemree dediki: Kara kaş kara gözü bende severim ama bu adamın röportajlarını falanda takip ediyorum ve kişiliğinide seviyorum görüntüsünden zaten hiç bahsetmiyorum Genişletmek için tıklayın... Allah size bağışlasın ne diyeyim
cemree =)=) V.I.P 4 Ags 2013 #13 yaren* dediki: Allah size bağışlasın ne diyeyim Genişletmek için tıklayın... İmkansız isteklerim yok elbet böyle bir şey olmayacağını biliyorum ama duanıda "amin"siz bırakmam elbette
yaren* dediki: Allah size bağışlasın ne diyeyim Genişletmek için tıklayın... İmkansız isteklerim yok elbet böyle bir şey olmayacağını biliyorum ama duanıda "amin"siz bırakmam elbette
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Ags 2013 #14 cemree dediki: İmkansız isteklerim yok elbet böyle bir şey olmayacağını biliyorum ama duanıda "amin"siz bırakmam elbette Genişletmek için tıklayın... mübarek gece belli olmaz belki tutar
cemree dediki: İmkansız isteklerim yok elbet böyle bir şey olmayacağını biliyorum ama duanıda "amin"siz bırakmam elbette Genişletmek için tıklayın... mübarek gece belli olmaz belki tutar
cemree =)=) V.I.P 4 Ags 2013 #15 yaren* dediki: mübarek gece belli olmaz belki tutar Genişletmek için tıklayın... Hhahaha o zaman bir kez daha AMİNN
yaren* dediki: mübarek gece belli olmaz belki tutar Genişletmek için tıklayın... Hhahaha o zaman bir kez daha AMİNN
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Ags 2013 #16 cemree dediki: Hhahaha o zaman bir kez daha AMİNN Genişletmek için tıklayın... hatim indir istersen
İki nokta Üstat 4 Ags 2013 #17 Ağlamak gülmek kızmak bu adama herşey yakışıyor her ne kadar hemcimsim olsa da..Türkler esmer erkek sevmesine rağmen bu adamı çok sevdi yakışıklı da Allah için beğenerek izlediğim oyunculardan..
Ağlamak gülmek kızmak bu adama herşey yakışıyor her ne kadar hemcimsim olsa da..Türkler esmer erkek sevmesine rağmen bu adamı çok sevdi yakışıklı da Allah için beğenerek izlediğim oyunculardan..