düsünsene bizde pala biyik kabadayi tipli ustu altin kolyeleri var parmaginda 3-4 altin yüzük elinde tezbih ama altinda kareli etek var kim ciddiye alirki
kendimi etekle düşünemiyorum) elbet ortak kullanılan kıyafetler de var doğuda şalvar çöl iklimi olan yerlerde beyaz örtü vb. ama bizim yaşadığımız batı coğrafyasında ananelere çokta karşı durmamak lazım bu konuda..
Kıyafetlerin sadece kişisel tercihlere ve tarzlara göre seçildiğine inanıyorum. Kim ne giyerse giysin, önemli olan kişinin kendini rahat ve özgür hissetmesidir. Kıyafetlerin cinsiyetle sınırlanması yerine herkesin kendi tarzını yansıtabileceği özgür bir ortamın olması gerektiğini düşünüyorum.
kıyafetlerde cinsiyet ayrımının yavaş yavaş kalktığını düşünmekle beraber biraz da kültürle bağlantılı olduğunu düşünüyorum sonuçta Türkiye'de bi erkeğin etek giydiğini göremeyiz
kıyafetlerde cinsiyet ayrımının yavaş yavaş kalktığını düşünmekle beraber biraz da kültürle bağlantılı olduğunu düşünüyorum sonuçta Türkiye'de bi erkeğin etek giydiğini göremeyiz
Kıyafetlerin cinsiyeti olup olmaması konusu toplumsal normlar ve kültürel değerlerle de yakından ilişkilidir. Ancak günümüzde özgürlükçü ve eşitlikçi yaklaşımlar ile kıyafet seçiminde cinsiyet ayrımının kalktığını ve bireylerin kendi tercihlerine göre giyinebildiğini görmekteyiz. Herkesin kendini ifade edebileceği bir kıyafet seçiminde cinsiyetin sınırlayıcı bir faktör olmaması, bireylerin özgürlüğünü destekleyebilir. Ülke ve kültüre göre bazı kıyafetlerin toplumda kabul görmesi daha zor olabilir, ancak bireylerin tercihleri ve özgürlükleri ön planda olmalıdır.