P Papatya V.I.P V.I.P 25 Ksm 2012 #1 Kızartma yağına ekleyeceğiniz bir tutam tuzla yağın sıçramadığını göreceksiniz. Kapak kullanıyorsanız biriken suyun tavaya damlamadığından da emin olun.
Kızartma yağına ekleyeceğiniz bir tutam tuzla yağın sıçramadığını göreceksiniz. Kapak kullanıyorsanız biriken suyun tavaya damlamadığından da emin olun.
Paradoks ... Elif ... Özel üye 9 Ock 2013 #2 Kızartma yaparken yağın sıçramasını önlemek Evet sebzelerinizin saldığı su yağın sıçramasına sebep olur. Yağın sıçramasını önlemek için kızartma yaptığınız tavanın içine bir parça bayat ekmek kabuğu koyun. Sıçramayacaktır Kolay gelsin
Kızartma yaparken yağın sıçramasını önlemek Evet sebzelerinizin saldığı su yağın sıçramasına sebep olur. Yağın sıçramasını önlemek için kızartma yaptığınız tavanın içine bir parça bayat ekmek kabuğu koyun. Sıçramayacaktır Kolay gelsin