dderya kOkOşŞ V.I.P 19 Ock 2015 #11 Ben de çok seviyorum ama asla cesaret edemem kızıla Fakat turuncumsu değil, bildiğin kızıl renk çok daha hoştur.
Ben de çok seviyorum ama asla cesaret edemem kızıla Fakat turuncumsu değil, bildiğin kızıl renk çok daha hoştur.
cemree =)=) V.I.P 19 Ock 2015 #12 çok beğendiğim saç rengi resimde olduğu gibi her beyaz tenliyede yakışmaz aslında
P Papatya V.I.P V.I.P 19 Ock 2015 #13 Nasıl göründükleri dışında, kesinlikle özgüvenli kadınlar olduklarını düşünüyorum. Ve özgürlük düşkünü. Asla taviz vermeyen tiplerdir kızıllar. Kesin ve net kişilikler.
Nasıl göründükleri dışında, kesinlikle özgüvenli kadınlar olduklarını düşünüyorum. Ve özgürlük düşkünü. Asla taviz vermeyen tiplerdir kızıllar. Kesin ve net kişilikler.
Gonzaless Üye 20 Ock 2015 #14 Zor ve Düzenli Boyanmaya ihtiyacı olan Kesin bir renk iddialı bir renk En Önemlisi' de Doğru Kesim Doğru Kuaför
Zor ve Düzenli Boyanmaya ihtiyacı olan Kesin bir renk iddialı bir renk En Önemlisi' de Doğru Kesim Doğru Kuaför