RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 6 Arl 2011 #21 Bende memnun oldum..Doğum tarihimi not edin demişsin hiç gerek yok senden 3 gün büyüğüm sende unutma ..=)
Bende memnun oldum..Doğum tarihimi not edin demişsin hiç gerek yok senden 3 gün büyüğüm sende unutma ..=)
felsefe_mi ...!... Özel üye 7 Arl 2011 #22 Yani zevktir tartışamamda firinda karnıbahar da sevilecek bir yemek değil ki
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 7 Arl 2011 #23 RUZG4R dediki: Bende memnun oldum..Doğum tarihimi not edin demişsin hiç gerek yok senden 3 gün büyüğüm sende unutma ..=) Genişletmek için tıklayın... tşkler bende memnun oldum doğum günleri özeldir önem veririm sene takıntım yok
RUZG4R dediki: Bende memnun oldum..Doğum tarihimi not edin demişsin hiç gerek yok senden 3 gün büyüğüm sende unutma ..=) Genişletmek için tıklayın... tşkler bende memnun oldum doğum günleri özeldir önem veririm sene takıntım yok
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 7 Arl 2011 #24 felsefe_mi dediki: Yani zevktir tartışamamda firinda karnıbahar da sevilecek bir yemek değil ki Genişletmek için tıklayın... ben onun her halini yerümm yerümm
felsefe_mi dediki: Yani zevktir tartışamamda firinda karnıbahar da sevilecek bir yemek değil ki Genişletmek için tıklayın... ben onun her halini yerümm yerümm
E efsunn85 Üyecik 11 Mys 2012 #25 Memnun olduk alt yazı çok güzell bendeki öküzleri vergi dairesi bile kabul etmez