Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 3 Nsn 2022 #11 Anlık bakarım iç çekmek huyum değil.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 3 Nsn 2022 #13 Baksa neyse hatta laf bile atmışlardı
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Nsn 2022 #14 baksalar baksalarda yüregimi yaksalar ama öyle yakici kimse bakmadi
Hecem Özel Üye Özel üye 3 Nsn 2022 #15 dik dik bakmam ama sataşabilrim bir bahane bulup bunlar şaka tabi aaa hiç bakılır mı
Artemis Özel Üye Özel üye 4 Nsn 2022 #16 Bende anlık bakarım, kimseyi rahatsız edecek kadar veya bir anlam barındıracak gibi bakmam açıkçası
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Nsn 2022 #18 YoRuMSuZ dediki: Hiç bakmam Genişletmek için tıklayın... Çok önceden cevabımı vermiştim hiç değişmedi
YoRuMSuZ dediki: Hiç bakmam Genişletmek için tıklayın... Çok önceden cevabımı vermiştim hiç değişmedi
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 4 Nsn 2022 #19 YoRuMSuZ dediki: Çok önceden cevabımı vermiştim hiç değişmedi Genişletmek için tıklayın... Sen kız mısın abi
YoRuMSuZ dediki: Çok önceden cevabımı vermiştim hiç değişmedi Genişletmek için tıklayın... Sen kız mısın abi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Nsn 2022 #20 Asi Kız dediki: Sen kız mısın abi Genişletmek için tıklayın... Yaaa burası kız konusuydu demi ben kaçıyorum konudan
Asi Kız dediki: Sen kız mısın abi Genişletmek için tıklayın... Yaaa burası kız konusuydu demi ben kaçıyorum konudan