Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 5 Tem 2013 #11 Anne ve baba tarafindan olumsuz cevap alan genclerin, ilk fırsatta yaptiklari eylem Tarafımdan onay görmüyor.
Anne ve baba tarafindan olumsuz cevap alan genclerin, ilk fırsatta yaptiklari eylem Tarafımdan onay görmüyor.
Joker7238 _Pure Love_ 5 Tem 2013 #13 MeRciMeK dediki: Cesaretli gençlerin işi.. Genişletmek için tıklayın... yaşın önemi yok ki artık
MeRciMeK V.I.P V.I.P 5 Tem 2013 #14 Joker7238 dediki: yaşın önemi yok ki artık Genişletmek için tıklayın... Yaşı geçmişleri kimse problem etmez evde kalmış damgasından iyidir heralde diye düşünüyorum
Joker7238 dediki: yaşın önemi yok ki artık Genişletmek için tıklayın... Yaşı geçmişleri kimse problem etmez evde kalmış damgasından iyidir heralde diye düşünüyorum
Joker7238 _Pure Love_ 6 Tem 2013 #15 MeRciMeK dediki: Yaşı geçmişleri kimse problem etmez evde kalmış damgasından iyidir heralde diye düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... e yani mantıklı olanda o zaten
MeRciMeK dediki: Yaşı geçmişleri kimse problem etmez evde kalmış damgasından iyidir heralde diye düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... e yani mantıklı olanda o zaten
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Tem 2013 #16 Hiç kimse hiç bir şey aileni arkana almaya değmez..Buna değecek insan yok artık..
İki nokta Üstat 23 Tem 2013 #17 Çok kabaca eskilerin sözlerinden biri..Sevdiğine kaçtı sözü daha kulağa hoş geliyor..
kaptanduman Katılımcı 23 Tem 2013 #18 yıllarca kocaların eşlerine sen bana kaçtın cümlesini duyma ihtimali olan eylem
dderya kOkOşŞ V.I.P 3 Ags 2013 #20 sırf inat olsun diye,5 degil, 10 değıl, 20 adama kacacagım ilerde valla...Türk toplumunda kadınlara, istediği kişiyle birlikte olma özgürlüğü verilmediği için gerçeklestirilen eylem.
sırf inat olsun diye,5 degil, 10 değıl, 20 adama kacacagım ilerde valla...Türk toplumunda kadınlara, istediği kişiyle birlikte olma özgürlüğü verilmediği için gerçeklestirilen eylem.