Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Şbt 2021 #5 GüLüCüKツ dediki: Kilo vermek diyorum bende ? Genişletmek için tıklayın... Sen çok yaşa emi gitmiyor yaw kaç ay oldu ben unuttum
GüLüCüKツ dediki: Kilo vermek diyorum bende ? Genişletmek için tıklayın... Sen çok yaşa emi gitmiyor yaw kaç ay oldu ben unuttum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Şbt 2021 #7 Koronali yolcularin oldugunu bildigin halde gidip calismak ((
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Mys 2021 #9 GüLüCüKツ dediki: Kilo vermek diyorum bende ? Genişletmek için tıklayın... ben 2 haftada 8 kilo verdim )
GüLüCüKツ dediki: Kilo vermek diyorum bende ? Genişletmek için tıklayın... ben 2 haftada 8 kilo verdim )
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Mys 2021 #10 bir gün gidersen sesizce git senin sevdigini fark etmesin onun icin gitigini bilmesin ama biliyorsun dönüsü olmayan yoldasin sevdigini bile söyliyemeden gittin............(
bir gün gidersen sesizce git senin sevdigini fark etmesin onun icin gitigini bilmesin ama biliyorsun dönüsü olmayan yoldasin sevdigini bile söyliyemeden gittin............(