Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 13 Şbt 2022 #21 Sırayı bozmayım Temizlik
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Şbt 2022 #22 Paspas yapmak yerleri illa ayak izi kalacak sil sil
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 5 Ags 2024 #24 Özür dileyebilmek, sen haklısın diyebilmek Nedense bazılarına çok zor geliyor
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye FENERBAHÇE 5 Ags 2024 #26 Kesinlikle yün yıkamak bu devirde yün mü kaldı anneeeeee Ben maruz kaldım sizide ederim banane
Hira Özel Üye Özel üye 5 Ags 2024 #27 Tatlı Cadı dediki: Kesinlikle yün yıkamak bu devirde yün mü kaldı anneeeeee Ben maruz kaldım sizide ederim banane Genişletmek için tıklayın... Kirk yilin basi bisey yapmissin soylenme Anneye hürmet sevaptir sevap Hem yün de saglik
Tatlı Cadı dediki: Kesinlikle yün yıkamak bu devirde yün mü kaldı anneeeeee Ben maruz kaldım sizide ederim banane Genişletmek için tıklayın... Kirk yilin basi bisey yapmissin soylenme Anneye hürmet sevaptir sevap Hem yün de saglik
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye FENERBAHÇE 5 Ags 2024 #28 Hira dediki: Kirk yilin basi bisey yapmissin soylenme Anneye hürmet sevaptir sevap Hem yün de saglik Genişletmek için tıklayın... Kırk yılın başımı kızz anamın evi hep ben temizliyorum ya her işini ben yapıyorum yaaa ne cabuk unuttun al mektuplarını ver mektuplarımı
Hira dediki: Kirk yilin basi bisey yapmissin soylenme Anneye hürmet sevaptir sevap Hem yün de saglik Genişletmek için tıklayın... Kırk yılın başımı kızz anamın evi hep ben temizliyorum ya her işini ben yapıyorum yaaa ne cabuk unuttun al mektuplarını ver mektuplarımı
Hira Özel Üye Özel üye 5 Ags 2024 #29 Tatlı Cadı dediki: Kırk yılın başımı kızz anamın evi hep ben temizliyorum ya her işini ben yapıyorum yaaa ne cabuk unuttun al mektuplarını ver mektuplarımı Genişletmek için tıklayın... Unutmadim isime oyle geldi.. nasil unutabilirim 1 hafta onceden fragmani izliyoruz
Tatlı Cadı dediki: Kırk yılın başımı kızz anamın evi hep ben temizliyorum ya her işini ben yapıyorum yaaa ne cabuk unuttun al mektuplarını ver mektuplarımı Genişletmek için tıklayın... Unutmadim isime oyle geldi.. nasil unutabilirim 1 hafta onceden fragmani izliyoruz