cemree =)=) V.I.P 16 Mys 2012 #1 Bu sezonun trendi 'arm party' yani ne kadar bilekliğiniz varsa takıp kolları şenlendirmek.
cemree =)=) V.I.P 17 Mys 2012 #3 bu moda tam benlik =) ben abartı bulmuyorum yani üstün sadeyse kollardaki bu renkleri bu detayları seviyorum hatta 2 saat bile takıp cıktıgım olmustur bu benlik )
bu moda tam benlik =) ben abartı bulmuyorum yani üstün sadeyse kollardaki bu renkleri bu detayları seviyorum hatta 2 saat bile takıp cıktıgım olmustur bu benlik )
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Mys 2012 #4 Bulmuş buluşturmuş, takmış takıştırmış Atık malzemelerin geri dönüşümü
cemree =)=) V.I.P 17 Mys 2012 #5 YoRuMSuZ dediki: Bulmuş buluşturmuş, takmış takıştırmış Atık malzemelerin geri dönüşümü Genişletmek için tıklayın... cıkkk.... tarzı benden başka beğenen yok sanırım
YoRuMSuZ dediki: Bulmuş buluşturmuş, takmış takıştırmış Atık malzemelerin geri dönüşümü Genişletmek için tıklayın... cıkkk.... tarzı benden başka beğenen yok sanırım
cemree =)=) V.I.P 17 Mys 2012 #7 RUZG4R dediki: ben şu deri saati beğendim.. Genişletmek için tıklayın... bu mu ? evet güzel saat
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 17 Mys 2012 #8 evet bu .Deri bilekliği severim zaten bununda öyle bir havası var.
cemree =)=) V.I.P 17 Mys 2012 #10 RUZG4R dediki: evet bu .Deri bilekliği severim zaten bununda öyle bir havası var. Genişletmek için tıklayın... her şeyle kullanılabilcek birşey
RUZG4R dediki: evet bu .Deri bilekliği severim zaten bununda öyle bir havası var. Genişletmek için tıklayın... her şeyle kullanılabilcek birşey