arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 2 Ock 2014 #102 Reklam aralarında kanal değiştirerek aynı anda dört dizi birden izleyebilen canlıya anne denir. Millet Rihanna'ya "diva" derken, bizim bülent ersoy'a "diva" dememiz çok can sıkıcı ya.
Reklam aralarında kanal değiştirerek aynı anda dört dizi birden izleyebilen canlıya anne denir. Millet Rihanna'ya "diva" derken, bizim bülent ersoy'a "diva" dememiz çok can sıkıcı ya.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Ock 2014 #103 Bülent Ersoy'un sevgilisi 19 yaşında kaynanası Bülent Ersoy'dan 20 yaş küçükse, Ersoy 60 yaşında olduğuna göre 1 musluk 3 saatte? Neyse.
Bülent Ersoy'un sevgilisi 19 yaşında kaynanası Bülent Ersoy'dan 20 yaş küçükse, Ersoy 60 yaşında olduğuna göre 1 musluk 3 saatte? Neyse.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Ock 2014 #104 Ajda Pekkan yeni albümündeki şarkıları değerlendirdi: ''Ayrım yapamam, hepsi benim torunlarım gibi...'' Başbakan Erdoğan: ''İki iç mihrağın toplamı komşu olmayan bir dış mihrak eder.. Bir ülkenin iç mihraklarının toplamı da...''
Ajda Pekkan yeni albümündeki şarkıları değerlendirdi: ''Ayrım yapamam, hepsi benim torunlarım gibi...'' Başbakan Erdoğan: ''İki iç mihrağın toplamı komşu olmayan bir dış mihrak eder.. Bir ülkenin iç mihraklarının toplamı da...''
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Ock 2014 #105 Bülent Arınç'ın ''Şu kadar twit attım, şu kadar retweet aldı. Elinin körü...'' açıklaması sonrası Melih Gökçek sessizliğini koruyor...
Bülent Arınç'ın ''Şu kadar twit attım, şu kadar retweet aldı. Elinin körü...'' açıklaması sonrası Melih Gökçek sessizliğini koruyor...
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Ock 2014 #106 ZeyNoO dediki: Bülent Ersoy'un sevgilisi 19 yaşında kaynanası Bülent Ersoy'dan 20 yaş küçükse, Ersoy 60 yaşında olduğuna göre 1 musluk 3 saatte? Neyse. Genişletmek için tıklayın... Bülent Ersoy Show'un makyaj sponsoru Filli Boya A.Ş, yılbaşı programının çekimleri uzayınca 2013 yılını zararla kapattı...
ZeyNoO dediki: Bülent Ersoy'un sevgilisi 19 yaşında kaynanası Bülent Ersoy'dan 20 yaş küçükse, Ersoy 60 yaşında olduğuna göre 1 musluk 3 saatte? Neyse. Genişletmek için tıklayın... Bülent Ersoy Show'un makyaj sponsoru Filli Boya A.Ş, yılbaşı programının çekimleri uzayınca 2013 yılını zararla kapattı...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 5 Ock 2014 #107 Allah'ım senin o manken gibi yarattığın kız ateist ama yine de sen bilirsin.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Ock 2014 #109 Sevgilisinin eski sevgilisiyle görüşmesini doğal karşılayan insandaki genişliğin yanında, Konya Ovası halt yemiş yeminle.
Sevgilisinin eski sevgilisiyle görüşmesini doğal karşılayan insandaki genişliğin yanında, Konya Ovası halt yemiş yeminle.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 13 Ock 2014 #110 Kızlar; çalışmak zor mu geliyor, okula gitmek istemiyor musunuz, her şey çok mu sıradan? KOCAYA KAÇIN
Kızlar; çalışmak zor mu geliyor, okula gitmek istemiyor musunuz, her şey çok mu sıradan? KOCAYA KAÇIN