Komik Twitter Yazıları..

yıllardır içiyorum ama hiç oğluna flüt alamadığı için meyhaneye gidip 20 flüt parası harcayan ibrahim tatlıses'in kafasına erişemedim..

titanic'teki rose'un kezban olduğunu düşünsene;
- jack ordamısın?, jack?, jack, dondun sanrm bn yatyorm ii gclr .s.s

"kadınları anlamak istiyorsanız 1 saat açık havada durun. ne alaka diyorsanız, zaten anlamayacaksınız en azında beyninize oksijen gitsin."

Sevmediğiniz tweetlerinizi aksam 21:00 den sonra kapının önüne koyunuz. (Şeytan alsın götürsün muhabbeti)

Facebookta bazılarının resmine bi bakıyorsun 'Best model of the world' gerçekte bi görüyosun 'Zort of dı tırt :)

KIZLAR 3 NUMARA SAÇLI ERKEKLERDEN HOŞLANA HOŞLANA ÜLKE MANİSA MERKEZ 1.PİYADE ER EĞİTİM TUGAY KOMUTANLIĞINA DÖNDÜ. :)

-Boyun kaç ?
+76. - Kaç 76 ?
+5.76 dinazorum ben.

Acaba şarjım % kaç kaldı
Dışarı çıksam ne kadar dayanır?
Gittiğim yerde priz varmıdır.
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

Gidişinin ardından çok fena yağmur yağdı., Gökyüzü bana mı ağladı yoksa sana mı tükürdü anlayamadım ey sevgili..

1 tırnağı kırıldığında 9 tırnak kesebilen canlıya kadın denir.

Kalk artık o bilgisayarın başından. Gözlerine yazık. Gel odaya da iki sohbet edelim. (DİZİ İZLEDİLER

Mert (12) arkadaşının facebook şifresini gördü ve o artık bir HACKER

- gelirken cips mips istermisin?
- mips istiyorum. Hadi bul lan bulsana lan hadi.

- Aşkım doktorlar bizim dizimiz olsun mu
+O neden aşkım
-Hiç bitmiyor

-Telefon sessizde (10 CEVAPSIZ ARAMA, 4 MESAJ) -Telefon son seste (KİMSE ARAMADI).

ALo, poLis mi ?
+Evet ? -Şuan burda 500 öLü fLan var.
+Nerdsiniz şuan ?
-MezarLıkta.
+Kapat Lan Kapat

Peki alevli şortlar denize girince neden sönmüyor?? :)

İlk bakışta aşka inanirmisin??? Yoksa dışarı çıkıp tekrar mı gireyim ??? :))))

Şansıma tükürsem rüzgardan dönüp bana gelir.

Dış görünüşe önem verme.. Bak elektirik
süpürgesine , içindeki tüm pisliğe rağmen
çekici..

3 kruşluk adama 5 kruşluk değer verirsen para üstyle sakız verir Sen onu yere atarsın Kuşlar ölür Hâlbuki twet güzel başlamştı lan

Kadınların çantasından herhangi birşey çıkarırken yaptığı arkeolojik kazı çalışmasına HAYRANImmm..

Yemek kaşığı yemek, tatlı kaşığı tatlı yemek için ise tahta kaşığı tahta yemek içindir. Çünkü beyin bedava.

Babam patronu için “zam yapmazsa ceketimi alır giderim” dedi.. Tribini sevsinler ya. Sırf şekil.. Hayır işe ceketle gitmiyor bi kere.

Geri