RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 20 Arl 2013 #11 konuyu sümüklü böceklerin 4 burnundan daha iğrenç bir hale getirebilen kişiye @arz-ı hal denir Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 20 Arl 2013 #13 RUZG4R dediki: konuyu sümüklü böceklerin 4 burnundan daha iğrenç bir hale getirebilen kişiye arz-ı hal denir Genişletmek için tıklayın... ama aklıma geldi napayım sümüklü böceğinde var tarifi aynı kişiden almıştım
RUZG4R dediki: konuyu sümüklü böceklerin 4 burnundan daha iğrenç bir hale getirebilen kişiye arz-ı hal denir Genişletmek için tıklayın... ama aklıma geldi napayım sümüklü böceğinde var tarifi aynı kişiden almıştım
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 20 Arl 2013 #14 arz-ı hal dediki: ama aklıma geldi napayım sümüklü böceğinde var tarifi aynı kişiden almıştım Genişletmek için tıklayın... çocuk ne güzel konuyu saptırmadan söylemiş sen niye saptırıyon
arz-ı hal dediki: ama aklıma geldi napayım sümüklü böceğinde var tarifi aynı kişiden almıştım Genişletmek için tıklayın... çocuk ne güzel konuyu saptırmadan söylemiş sen niye saptırıyon
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 20 Arl 2013 #15 RUZG4R dediki: çocuk ne güzel konuyu saptırmadan söylemiş sen niye saptırıyon Genişletmek için tıklayın... canım sıkkın ondan
RUZG4R dediki: çocuk ne güzel konuyu saptırmadan söylemiş sen niye saptırıyon Genişletmek için tıklayın... canım sıkkın ondan
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Arl 2013 #16 Konuyu dağıtmayalım lütfen..sümüklü böcekler güzel bir hayvandır..