Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Şbt 2021 #21 Öyle canısım devlet bile yurt dışına yardım gönderiyor kendi memleketine hayrı yok
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Şbt 2021 #22 Annem demişti takım elbiseli adamlar bile çöp topluyor diye insanlar ne hale düştü Allah beterinden saklasın
Annem demişti takım elbiseli adamlar bile çöp topluyor diye insanlar ne hale düştü Allah beterinden saklasın
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 28 Şbt 2021 #23 Devlet ihtiyacı olana iki defa1000 er lira dağıttı kim aldı acep onları
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Şbt 2021 #24 KaderKatibi dediki: Devlet ihtiyacı olana iki defa1000 er lira dağıttı kim aldı acep onları Genişletmek için tıklayın... O parayla kira mı ödeyecekler ,fatura mı karınlarını mı doyuracaklar
KaderKatibi dediki: Devlet ihtiyacı olana iki defa1000 er lira dağıttı kim aldı acep onları Genişletmek için tıklayın... O parayla kira mı ödeyecekler ,fatura mı karınlarını mı doyuracaklar
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 28 Şbt 2021 #25 KaderKatibi dediki: Devlet ihtiyacı olana iki defa1000 er lira dağıttı kim aldı acep onları Genişletmek için tıklayın... 1000 lira dedigin nedir ki wv kirasi yada dogal gaz yumurta kolsi 30 tl sut bimem fiyati ney sivi yag 50 tl ) hey gidi binlira hey bir makete gitim siradan kavaltilik ne aldim hic birsey yok gozukurde 300 dedi )) vallahi oha dedim ve not adam meslegini söylemiyorum gitmis insaata calisiyor adami isten atmislar malesefki bunlarin icinde ögretmenlerde var (
KaderKatibi dediki: Devlet ihtiyacı olana iki defa1000 er lira dağıttı kim aldı acep onları Genişletmek için tıklayın... 1000 lira dedigin nedir ki wv kirasi yada dogal gaz yumurta kolsi 30 tl sut bimem fiyati ney sivi yag 50 tl ) hey gidi binlira hey bir makete gitim siradan kavaltilik ne aldim hic birsey yok gozukurde 300 dedi )) vallahi oha dedim ve not adam meslegini söylemiyorum gitmis insaata calisiyor adami isten atmislar malesefki bunlarin icinde ögretmenlerde var (
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 28 Şbt 2021 #26 AyLiz dediki: O parayla kira mı ödeyecekler ,fatura mı karınlarını mı doyuracaklar Genişletmek için tıklayın... Hayat mücadelesi bambaşka bişey bacım, evet zorluklala dolu bir dönem atlatılıyor pes etmek daha doğrumu! Mücadele etmeli.
AyLiz dediki: O parayla kira mı ödeyecekler ,fatura mı karınlarını mı doyuracaklar Genişletmek için tıklayın... Hayat mücadelesi bambaşka bişey bacım, evet zorluklala dolu bir dönem atlatılıyor pes etmek daha doğrumu! Mücadele etmeli.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 28 Şbt 2021 #27 KaderKatibi dediki: Hayat mücadelesi bambaşka bişey bacım, evet zorluklala dolu bir dönem atlatılıyor pes etmek daha doğrumu! Mücadele etmeli. Genişletmek için tıklayın... Mucaledeye yardim edilmeli ki edilebilsin. 3-5 kurusla olacak is degil yani.
KaderKatibi dediki: Hayat mücadelesi bambaşka bişey bacım, evet zorluklala dolu bir dönem atlatılıyor pes etmek daha doğrumu! Mücadele etmeli. Genişletmek için tıklayın... Mucaledeye yardim edilmeli ki edilebilsin. 3-5 kurusla olacak is degil yani.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 28 Şbt 2021 #28 yesim434 dediki: sadece kendi tanidiklarina ve cogu ihtiyaci olanlara ulasmadi ve not adam meslegini söylemiyorum gitmis insaata calisiyor adami isten atmislar malesefki bunlarin icinde ögretmenlerde var ( Genişletmek için tıklayın... Memurluktan mı atmışlar ?
yesim434 dediki: sadece kendi tanidiklarina ve cogu ihtiyaci olanlara ulasmadi ve not adam meslegini söylemiyorum gitmis insaata calisiyor adami isten atmislar malesefki bunlarin icinde ögretmenlerde var ( Genişletmek için tıklayın... Memurluktan mı atmışlar ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Şbt 2021 #29 Geçen sene yasaklar daha sıkıydı o günlerde bile burada inşaatda işçiler harıl harıl çalıştı
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Şbt 2021 #30 Benşm bir arkadaş var sırf üzerinde motor var diye yardım parası alamadı motorda motor olsa hurda