yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE Dün 00:58 #21 nazenin dediki: Boyuna dikkat etmemişim ama unuttum Genişletmek için tıklayın... Haha benım başım kelmi ya. Bende istetiyorum ve diyorum kı orda lıstede olan bütün herkese bırer tane süpriz resimler yap
nazenin dediki: Boyuna dikkat etmemişim ama unuttum Genişletmek için tıklayın... Haha benım başım kelmi ya. Bende istetiyorum ve diyorum kı orda lıstede olan bütün herkese bırer tane süpriz resimler yap
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... Dün 00:59 #22 nazenin dediki: Boyuna dikkat etmemişim ama unuttum Genişletmek için tıklayın... Ne olmuş boyuna
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE Dün 01:00 #23 YoRuMSuZ dediki: Ne olmuş boyuna Genişletmek için tıklayın... Çok süt içmiş uzamiş
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye Dün 01:00 #24 yesim434 dediki: Haha benım başım kelmi ya. Bende istetiyor ve diyorum kı orda lıstede olan bütün herkese bırer tane süpriz resimler yap Genişletmek için tıklayın... Ablaaa ne diyorsun ahaha boş kaldıkça oynarım ben yapay zekayla oynadıkça yaparım
yesim434 dediki: Haha benım başım kelmi ya. Bende istetiyor ve diyorum kı orda lıstede olan bütün herkese bırer tane süpriz resimler yap Genişletmek için tıklayın... Ablaaa ne diyorsun ahaha boş kaldıkça oynarım ben yapay zekayla oynadıkça yaparım
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye Dün 01:01 #25 YoRuMSuZ dediki: Ne olmuş boyuna Genişletmek için tıklayın... Boyutuna yazmıştım ben ya resim boyutu
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... Dün 01:02 #26 Ha evet konular için geçerli o ya Whapsapp yapay zekası kare resimler oluşturuyor promptlara en boy oranı yazılsa değişir mi bilemiyorum, hemen deneyip sorunucu yazacağım.
Ha evet konular için geçerli o ya Whapsapp yapay zekası kare resimler oluşturuyor promptlara en boy oranı yazılsa değişir mi bilemiyorum, hemen deneyip sorunucu yazacağım.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE Dün 01:03 #27 nazenin dediki: Boyutuna yazmıştım ben ya resim boyutu Genişletmek için tıklayın... bende @YoRuMSuZ un boyu resimde uzun çıkmış sandım
nazenin dediki: Boyutuna yazmıştım ben ya resim boyutu Genişletmek için tıklayın... bende @YoRuMSuZ un boyu resimde uzun çıkmış sandım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... Dün 01:05 #28 Maalesef boyut belirttim ama kare resim oluşturdu yine, yelek takıntısı oldu galiba yapay zekada
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE Dün 01:06 #29 Ya bu resimde neden zeytin çoçuklar yok
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye Dün 01:07 #30 YoRuMSuZ dediki: Maalesef boyut belirttim ama kare resim oluşturdu yine, yelek takıntısı oldu galiba yapay zekada Ek dosyayı görüntüle 121786 Genişletmek için tıklayın... Yelek güzel ya karizmatik duruyor
YoRuMSuZ dediki: Maalesef boyut belirttim ama kare resim oluşturdu yine, yelek takıntısı oldu galiba yapay zekada Ek dosyayı görüntüle 121786 Genişletmek için tıklayın... Yelek güzel ya karizmatik duruyor