• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

küçükken olmak istediğin meslek???

Elektrik, elektronik mühendisi... Dönem, dönem değişen istek ve arzular var elbet... Mesala bir ara mit e kafayı takmıştım...

küçükken ben acayip yaramazmışım yaaaaa :D:D hiç anlayamadığım birşeyde şu dansözlerdi:D:D:D:D:D:D:D: sanıyorumki darbuka sesi de dansözlerden geliyor hep derdimki yaaaaaaaaaaa ben niye bu sesi çıkartamıyorum:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D: bir arada bu yüzden dansöz bile olmak istedim:D:D:D:D:D:

küçükken ben acayip yaramazmışım yaaaaa :D:D hiç anlayamadığım birşeyde şu dansözlerdi:D:D:D:D:D:D:D: sanıyorumki darbuka sesi de dansözlerden geliyor hep derdimki yaaaaaaaaaaa ben niye bu sesi çıkartamıyorum:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D: bir arada bu yüzden dansöz bile olmak istedim:D:D:D:D:D:
:-) Vay vay... Bak bu iyiydi işte... O sesler nereden geliyor öyle hım... :-)

Hemşire, doktor, astronot, bilim adamı, haber spikeri, ajan, gezgin, ressam, yazar, psikolog.. :D
Hep böyle acayip mesleklere özenirdim hayal kurmak bedava :P

yaa ne derdime ise acayip soru sorarmışım :D tırnak nerden geliyor bulutlar niye beyaz televizyonun içine nasıl sığıyor bu insanlar:D:D dansözde bunlardan birtanesi :D :H:

abimde amca cocuklarıyla radyodaki küçük adamları yakalamak için halka kurup radyoyu ortaya patlattı tabii amcam durumu fark edince 100 mt koşuda minikler rekoruna imza attı :)

Geri